''Nisam stigla na pregled''

Atraktivna Ena prva je napustila Farmu, a onda otkrila nešto što je sve iznenadilo: ''Nedavno sam saznala''

Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 Ena Čobanov Friedrich Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 1 Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 3 Ena Friedrich Ena Friedrich Ena Friedrich Ena Friedrich +0 Ena Friedrich Galerija

Ena Friedrich prva je natjecateljica koja je napustila show "Farma More i Maslina".

Ena Friedrich prva je natjecateljica koja je napustila show "Farma More i Maslina" i pozdravila se s ostatkom ekipe, a za to je imala jako poseban razlog.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

"Trudna sam. Saznala sam relativno nedavno, nisam stigla otići ni na pregled. Došla sam tu na Farmu i voljela bih ovaj period biti u nekom možda, ne nužno mirnijem, ali barem meni nekom uobičajenom mjestu i aktivnostima", otkrila je Ena pred kamerama.

Ostali natjecatelji su joj poželjeli sve najbolje i ispratili ju s Farme zagrljajima i lijepim riječima.

"Znala sam da neće potrajati ova priča sa mnom, onog dana kada sam saznala da sam trudna. Iskreno, zbog toga mi je teško bilo i psihički i fizički, hormoni mi divljaju. Ali fizički sam stvarno iscrpljena, više nego bih inače bila", priznala je Ena.

Ena nam je nakon izlaska otkrila svoje dojmove koje je stekla u kratkom vremenu boravka na Farmi i jesu li njezina očekivanja uopće bila opravdana.

"Nisam ovako zamišljala Farmu, očekivala sam daleko skromnije imanje i lošije uvjete. Ugodno sam iznenađena", rekla nam je Ena.

U kratko vrijeme sudjelovanja u showu, pokazala je svoju hrabrost i neustrašivost i to u trenutku kada se odvažila i ušla u čamac unatoč činjenici da ne zna plivati.

"Vjerovala sam da se nećemo prevrnuti, a da i jesmo, mislim da bi mi netko od kolega priskočio u pomoć", zaključila je Ena.

Otkrila nam je i s kime se u kratko vrijeme uspjela najviše povezati.

"Prekratko sam bila, ali za sada mogu reći kako su na mene najupečatljiviji dojam ostavili Maja, Juka i Marina", priznala je.

Ipak, postoji li netko tko joj nije nimalo bio sjeo, nije nam otkrila: "Ne, prerano je ipak za takve zaključke".

Ovoj domaćoj ljepotici čiji Instagram vrvi aktraktivnim i seksepilnim fotografijama sudjelovanje u reality showovima nije strano, gledali smo ju i u "Ljepoticama i genijalcima" što je za nju ostalo u lijepom sjećanju  donijelo joj velik broj pratitelja na Instagramu, čak 131 tisuću njih. 

Za ovu atraktivnu Hrvaticu čuli su i u dalekoj Indiji, točnije u Bollywoodu.

"Život me više puta odveo u Bollywood, tako da sam protekle četiri godine često na snimanjima u Indiji. Serija "Door no. 403", u kojoj sam imala prilike glumiti, osvojila je nagradu za najbolju web-seriju na nacionalnoj razini", otkrila nam je Ena u jednom od intervjua. 

Farmu ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene