Kako joj uspijeva?

Pjevačica izmamila uzdahe u kombinaciji od lateksa: "Ne postoji riječ kojom bih te opisao"

Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +0 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Scherzinger objavila je na Instagramu fotografije sa snimanja novog povratničkog videa grupe The Pussycat Dolls.

Američka pjevačica Nicole Scherzinger našla se u središtu pažnju zbog velikog povratka grupe The Pussycat Dolls, i to prvenstveno zbog svoje besprijekorne figure i seksepila, što je naglasila i na snimanju novog videa.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Ljetne radosti "Upecala" je 13 godina mlađeg i ne ispušta ga iz ruku: Slavna pjevačica i tenisač izmjenjivali nježnosti na jahti

41-godišnja Nicole za tu je priliku pozirala u kombinaciji od lateksa boje kože i pokazala top-formu dok joj asistenti pomažu da zablista u punom sjaju i da svaki detalj bude na svom mjestu prije nego što se kamere upale.

"Iza scene", napisala je Nicole kratko uz fotografije koje je objavila na Instagramu, od kojih na jednoj pozira zavodljiva pogleda, a na drugoj provokativno plazi jezik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

"Izgledaš dobro Nic", "Ne postoji riječ kojom bih te opisao", "Kako možeš istovremeno biti tako slatka i seksi?", "Vječna ljepotica", "Ne mogu ovo podnijeti", neki su od komentara koje je dobila.

Do ponovnog okupljanja grupe došlo je nakon što su navodno druge članice konačno pristale prihvatiti Nicole kao glavnu pjevačicu, piše Daily Mail.

"The Pussycat Dolls ima glavnu pjevačicu i to je Nicole. Želimo da ljudi vole i fokusiraju se na sjajne stvari koje radimo zajedno umjesto da nas pokušavaju razdvojiti", izjavila je članica grupe Kimberly Wyatt za The Sun.

Grupa se inače okuplja deset godina nakon što su se djevojke službeno razišle zbog solo karijera.

"Nicole je dugo odbijala mogućnost da se ponovno okupe, no uoči desete godišnjice promijenila je mišljenje. Nudio joj se veliki novac koji jednostavno nije mogla odbiti", otkrio je izvor blizak pjevačici koja u posljednje vrijeme nije postizala značajne uspjehe na glazbenom planu, kao što je to činila neposredno nakon izlaska iz slavne glazbeno-plesne skupine.

Na turneji će se Nicole pridružiti i ostale članice - Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar i Jessica Sutta, a najviše gaža djevojke će odraditi po Velikoj Britaniji 2020. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene