Za njima smo ludovali

Ljubomora, prostitucija, tragična smrt bivše članice: Na scenu se vraća kontroverzni ženski bend

The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Kaya Jones (Foto: AFP) +0 Kaya Jones (Foto: AFP) Galerija

The Pussycat Dolls okupljaju se 10 godina nakon što su se službeno razišle zbog solo karijera.

Sada je i službeno, nekad najpopularnija ženska grupa vraća se na scenu.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Ljetne radosti "Upecala" je 13 godina mlađeg i ne ispušta ga iz ruku: Slavna pjevačica i tenisač izmjenjivali nježnosti na jahti

Teško da ste do dana današnjeg zaboravili cure iz slavne skupine The Pussycat Dolls. Ako su vam nedostajale, imamo odlične vijesti.

Njihova frontmenica Nicole Scherzinger upravo je potpisala višemilijunski ugovor da se ostatku pridruži na svjetskoj turneji te da snime nove glazbene materijale, i to deset godina nakon što su potvrdile da se raspadaju zbog želje da ostvare solo karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pussycat Dolls 🐾 (@pusycatdolls) on

"Nicole je dugo odbijala mogućnost da se ponovno okupe, no uoči desete godišnjice promijenila je mišljenje. Nudio joj se veliki novac koji jednostavno nije mogla odbiti", otkrio je izvor blizak pjevačici koja u posljednje vrijeme nije postizala značajne uspjehe na glazbenom planu, kao što je to činila neposredno nakon izlaska iz slavne glazbeno-plesne skupine.

Na turneji će se Nicole pridružiti i ostale članice - Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar i Jessica Sutta, a najviše gaža djevojke će odraditi po Velikoj Britaniji 2020. godine. Cure će izvoditi svoje stare hitove, no postoji šansa da će dotad snimiti i neke nove.

Također, atraktivnim pjevačicama brojni sponzori nude velike iznose za snimanje reklama, pa će djevojke svakako profitirati. "Fale mi turneje. Kad sam krenula u solo vode, bila sam na turnejama i mislila kako mi fale moje cure. To je uvijek bila odlična zabava", jednom je prilikom izjavila Nicole, najpopularnija članica skupine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pussycat Dolls 🐾 (@pusycatdolls) on

Upravo je ta njezina popularnost koja je bila veća nego ona ostalih članica u prošlosti bila kamen spoticanja, jer su navodno ostale djevojke bile jako ljubomorna na nju. Također, 2017. godine bivša članica grupe Kaya Jones šokirala je javnost izjavom kako su članice bile dio prostitucije.

"Ja nisam članica ženskog benda. Bila sam dio kruga prostitucije. Mnogi su mislili da smo dio scene jer smo popularne i pjevamo, a zapravo je na nama zarađivao svatko tko nas je posjedovao. Ako si želio biti dio nekog tima, morao si biti timski igrač. To je značilo da moraš otići u krevet sa svakim tko je to od tebe zatražio. Tako je uspjela i Nicole", rekla je tada te naglasila kako takve stvari nisu prijavljivale jer su dobivale prijetnje smrću.

Jones je bila članica u razdoblju od 2003. do 2005. godine, a priznala je i kako je u to vrijeme često bila zlostavljana, drogirana i seksualno iskorištavana. "Koliko je loše bilo, pitaju me ljudi. Dovoljno loše da sam napustila sve svoje snove, svoje kolegice i odustala od 13 milijuna dolara ugovora za novi CD."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pussycat Dolls 🐾 (@pusycatdolls) on

Jednu je članicu tada na Twitteru nazvala "majkom iz pakla" i iako ju nije imenovala, optužila ju je da je glavni krivac za samoubojstvo još jedne bivše članice Simone Battle 2014. godine, koja je bila poznata i kao članica ženskog banda G.R.L. Simone se dugo borila s depresijom, a njezino beživotno tijelo pronađeno je u njezinu domu.

"Reci publici kako si nas psihički slomila. Kako je za nas članicom benda značilo raditi što god nam se kaže i spavati s kim god nam se kaže. Naravno, to ako nemaju nešto s čime vas mogu držati u šaci. Poslije vas navuku na droge, pa to opet iskoriste protiv vas. Bravo. Žrtva opet postaje žrtva."

Koreografkinja banda Robin Antin takve je navode odmah opovrgnula te istaknula kako je Kaya takvim izjavama samo željela vratiti dio izgubljene slave.

Kako god bilo, veselimo se njihovu povratku!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +5 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Na privatnom otoku milijardera: Ovaj slavni par može se pohvaliti besprijekornim tijelima bez mane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene