Zanosna pjevačica Nicole Scherzinger ponovno oduševljava svojim izgledom.

Galerija


Prekrasna pjevačica Nicole Scherzinger već nekoliko dana uživa na talijanskom otoku Capriju, a obožavatelje svakodnevno oduševljava svojim golišavim objavama na Instagramu.

Vezani članci Nicole Scherzinger Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi Neda Ukraden (Foto: Instagram) Najseksi baka regije uskočila u crni badić pa opet dokazala da njezin izgled nema mane

Nakon što su je u društvu prijateljica paparazzi snimili u minijaturnom žutom bikiniju, Nicole je sada sama odlučila svoje čari prezentirati fanovima. Pozirajući u nježno ružičastom bikiniju koji joj pristaje kao saliven i uz šešir širokog oboda kako bi se zaštitila od žarkog sunca, ova je ljepotica zapalila internet. 

Savršeno koordiniran outfit i boje koje naglašavaju njezinu tamnu put, kao i idilična pozadina Caprija, osigurali su joj preko 100.000 lajkova. 

Ova zanosna crnka doista nikada nije bolje izgledala. Mnogi ju pamte kao glavnu pjevačicu grupe "Pussycat Dolls", a ova 40-godišnja dama danas vrijeme provodi ili u teretani ili na nekom luksuznom odmoru. 

Nakon prekida burne 7-godišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom Nicole je sreću pronašla s 27-godišnjim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim se počela viđati 2016. godine.

I dok je njezina veza s Lewisom bila javna, čini se kako je pjevačica naučila na pogreškama, pa ljubav s mladim Bugarom skriva kao zmija noge. Vrlo se rijetko pojavljuje s mlađahnim dečkom u javnosti, no gotovo nikad na službenim događanjima, a trenutačno na Capriju uživa sama.

 

Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?