Uživa u luksuzu

Žuti trokutići jedva su sakrili njezine čari: 40-godišnja crnka plijenila pažnju u razgolićenom izdanju

Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger (Foto: Getty Images) Nicole Scherzinger 1 (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) +0 Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Galerija

Pjevačica Nicole Scherzinger na Capriju uživa u čarima talijanske obale, a paparazzi su je uhvatili u vrlo izazovnom izdanju.

Poznata pjevačica Nicole Scherzinger uživa na talijanskom otoku Capriju u društvu prijateljica, a paparazzi su je uhvatili u poprilično razgolićenom izdanju. 

Pogledaj i ovo showbuzz Opisala život u karanteni Žanamari opet ostavlja bez daha, ovaj put u crnom bikiniju: "Nekim čudom se nisam udebljala"

40-godišnja zvijezda grupe "Pussycat Dolls" danas je članica žirija američkog "X-faktora", a u slobodno vrijeme uživa u lagodnom i luksuznom životu. 

Da osim nastupa na televiziji i održavanja koncerata Nicole ima dosta vremena i za tjelovježbu, dokazuje njezina nevjerojatna figura. Nicole na Instagramu često svoje fanove oduševljava svojim snimkama iz teretane, gdje svakodnevno vježba po nekoliko sati. 

Ova slavna "mačkica", porijeklom s Havaja, na Capriju je fotografirana kako na gliseru uživa u minijaturnom bikiniju jarko žute boje. 

Maleni trokutići tkanine jedva su obuzdali obline tamnopute pjevačice, a žarko žuta boja savršeno je naglasila njezinu put.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This pussycat doll is in her element. Get up and get after it! 🐆 @paolomascitti 🖤 @mileycyrus

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Kupanje, sunčanje i poziranje očito Nicole jako gode jer ova 40-godišnjakinja svojim izgledom može zasjeniti mnoge znatno mlađe dame. 

Zanosna crnka osim linijom plijeni i uspjesima u karijeri, a dobro joj ide i na privatnom planu.

Nakon prekida burne 7-godišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom Nicole je sreću pronašla s 27-godišnjim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim se počela viđati 2016. godine.

I dok je njezina veza s Lewisom bila javna, čini se kako je pjevačica naučila na pogreškama, pa ljubav s mladim Bugarom skriva kao zmija noge. Vrlo se rijetko pojavljuje s mlađahnim dečkom u javnosti, no gotovo nikad na službenim događanjima, a trenutačno na Capriju uživa sama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love from Hawai’i 💋❤️

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle +5 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Celebrity Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene