Nakon što je osvanula na naslovnici kontroverznog magazina, Nicki Minaj pokazala je što se krije iza scene i šokirala obožavatelje diljem svijeta.

Galerija


Nakon što se pojavila na naslovnici časopisa Paper, koji su svi nazvali mekom erotikom, pjevačica Nicki Minaj odlučila je sa svojim obožavateljima podijeliti fotografiju nastalu iza scene.

Nicki Minaj (Foto: Getty)
Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Nicki Minaj Potvrdila šuškanja: Čeka prvo dijete s čovjekom zbog kojeg su fanovi bili zabrinuti za nju Aleksandra Dojčinović Domaći dizajneri otkrili kako je raditi sa sa slavnim pjevačicama i glumicama: "Vani je to na drugom nivou"

Kontroverzna pjevačica svoju je provokativnu fotografiju objavila na svom Instagram profilu i izazvala lavinu negativnih komentara i kritika. Komentari nisu izazvali čuđenje jer je Nicki na fotografiji skoro gola, a grudi je istakla u prvi plan.

Podsjetimo, pjevačica je na naslovnici u "grupnjaku" sama sa sobom, a sve je začinila oskudnom odjećom. Nakon objave naslovnice obožavatelji su bili podijeljenoga mišljenja. Nekima je Nicki i dalje seksipilna i atraktivna dok se drugi pak zgražaju nad fotografijama. 

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on