Još jedan ljetni hit sve više zaluđuje svijet. Tekst pjesme "Swalla" daleko je brutalniji od nevinog "Despacita".


Ljetni hitovi uzeli su svoj zamah. Zarazni "Despacito" upisao se u povijest kao najslušaniji singl svih vremena, a njegovu sudbinu mogao bi doseći i hit Jasona Derula i Nicki Minaj "Swalla". U samo četiri mjeseca od objave na YouTubeu video spot je skupio više od pola milijarde pregleda."Swalla-la-la" pjevuše većinom klinci i tinejdžeri no što doista pjevaju ne samo da ne znaju oni, nego i većina odraslih osoba.

Vezani članci Daphne Joy (Foto: Profimedia) Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način Nicki Minaj (Foto: Instagram) Slavna pjevačica otkazala koncert u zemlji koja ženama ograničava slobodu

Jeste li se ikada zapitali što je "Swalla"? U urbanom rječniku ovaj izraz označava poziv na druženje uz alkohol. Pjesma govori o muškarcu željnom dobre zabave koji u klubu primijeti društvo zgodnih djevojaka koje sve od reda "želi isprobati". One prihvaćaju njegov poziv, a sve završava razuzdanom zabavom i pozivom na oralni seks.

Čini se da seks prodaje baš sve jer je upravo to glavni motiv koji se provlači i kroz "Despacito". Doduše, u njemu Luis Fonsi pjeva o vrućim maštarijama s fatalnom brinetom prema kojoj gaji simpatije, dok Jason Derulo na druženje bez obaveza poziva nekoliko ljepotica. Tu dakako nije riječ o ljubavnoj priči već o pukoj zabavi pohotnog mladića i divljih djevojaka koja nikako ne služi na primjer mlađim naraštajima. Stoga ni ne čudi što su brojni roditelji na internet forumima izrazili svoj gnjev zbog pjesama na kojima današnji klinci odrastaju.