Nicki Minaj stigla je na dodjelu nagrada Billboard Women In Music u jako uskoj haljini s dubokim dekolteom.

Galerija


Što to u Kaliforniji puca po šavovima? Dekolte reperice Nicki Minaj!

Vezani članci Beyonce (Foto: Instagram) Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine Charlize Theron Mala crna haljina bez grudnjaka: Lijepa glumica svojom je pojavom uspjela ostaviti druge kolegice u sjeni

Prošlog četvrtka u Los Angelesu održana je dodjela nagrada Billboard Women In Music, koja je okupila brojne slavne dame na crvenom tepihu.

Najviše pažnje pokupila je reperica Nicki Minaj u crnoj haljini koja je doslovno pucala po šavovima na njezinu tijelu poznatom po zanosnim oblinama.

Preciznije, ovoga puta u prvom planu nije bila njezina stražnjica, već bujni dekolte u koji se sigurno gledalo jer je bio posvuda.

Reperica je, kao i uvijek, imala nešto jaču šminku te lažne šiške, a iako je odjevna kombinacija upitna, čini se da glazbenici itekako godi bračni život s kontroverznim kolegom Kennethom Pettyjem, za kojeg se udala nakon svega godinu dana veze.

Problem je samo u tome što Kenneth ima zastrašujuću kriminalnu prošlost. Reper je, naime, nekoliko puta boravio u zatvoru, a prvi put tamo je otišao 1995. godine zbog optužbi za silovanje. I njemu i žrtvi tada je bilo svega 16 godina, a ona je sama otkrila kako se to dogodilo u kupaonici te kako je dotični u ruci držao nož za slučaj da pokuša pobjeći.

Kao da silovanje za koje je dobio četiri godine zatvora nije samo po sebi previše, u njegovu dosjeu stoje i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni.

Samo se nadamo kako je prošlost kod njega doista prošlost.