Umjesto princa - kriminalac!

Bajkovito vjenčanje čekala je 36 godina, a onda se udala za čovjeka zastrašujuće kriminalne prošlosti

Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Zoo Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Kenneth Petty (Foto: Instagram) +0 Nicki Minaj i Kenneth Zoo Petty (Foto: Instagram) Galerija

Nicki Minaj i Kenneth Petty u vezi su godinu dana, a vjenčali su se u tajnosti.

Slavna reperica već neko vrijeme svog partnera naziva "suprugom", no sad je i službeno potvrdila vijesti da se udala.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Williama i Kate - 2 Golupčići! Od ovog trenutka prošlo je 12 godina, a otkriveno je što su si William i Kate šaputali nakon što su rekli sudbonosno da

36-godišnja reperica Nicki Minaj izgovorila je sudbonosno "da" prošlog ponedjeljka nakon godinu dana veze s 5 godina starijim reperom Kennethom Pettyjem.

To je potvrdila videom na Instagramu na kojem se nalaze šalice s ispisanim "gospodin i gospođa" te kape s natpisima "mladenka i mladoženja".

"Onika Tanya Maraj-Petty", napisala je Nicki u opisu te tako otkrila kako je svom dodala prezimena partnera koji ima poprilično debeli policijski dosje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Podsjetimo, par je vezu potvrdio u prosincu 2018. godine na društvenim mrežama na kojima često objavljuju zajedničke fotografije i intimne trenutke. I dok reperica puca od sreće, njezini obožavatelji jako su zabrinuti te smatraju kako je mogla puno bolje izabrati.

Reper je, naime, nekoliko puta boravio u zatvoru, a prvi put je tamo otišao 1995. godine zbog optužbi za silovanje. I njemu i žrtvi tada je bilo svega 16 godina, a ona je sama otkrila kako se to dogodilo u kupaonici te kako je dotični u ruci držao nož za slučaj da pokuša pobjeći.

A kao da silovanje za koje je dobio 4 godine zatvora nije samo po sebi previše, u njegovom dosjeu stoje i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni.

Iako stara poslovica kaže kako "vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", reperica je uvjerena kako se njezin novopečeni suprug promijenio te kako ih čeka sretan i ispunjen zajednički život. I dok su obožavatelji zabrinuti, njezini slavni kolege pohrlili su joj čestitati na vjenčanju.

Zanimljivo, Nicki i Kenneth prvi su se put počeli viđati kada je njoj bilo 16, a njemu 21 godina, no tada nisu uspjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

"Ludo sam zaljubljena u ovog čovjeka, čini me nevjerojatno sretnom ženom. On je moj najbolji prijatelj. Kao mala sam maštala o velikom i bajkovitom vjenčanju, no s godinama su mi se promijenili prioriteti. Stvari koje su mi bile bitne više nisu. Želim se na neko vrijeme povući iz glazbenog svijeta zbog obitelji", iskreno je otkrila reperica koja si može priuštiti vjenčanje kakvo god želi, ali i povlačenje sa svjetskih pozornica.

A hoće li ovo biti bajka ili fijasko, ostaje nam pričekati pa vidjeti. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene