Zvijezde koje su počele savjesno živjeti te voditi brigu o kvaliteti vlastitog života motiviraju i 'obične smrtnike' da počnu voditi brigu o sebi i živjeti manje poročno i štetno.


>Brojne popularne zvijezde mladima nerijetko služe kao loš primjer. Naravno, oni ih vide kao svoje idole pa često se priklanjaju njihovim trendovima, ali i lošim navikama. Jedan od problema koji se često potencira je problem s težinom, ili su tinejdžeri nesretni pa pretjerano jedu ili misle da će biti sretniji ako ne jedu pa postanu anoreksični.

Problemi s težinom sada su prošlost

Vezani članci Christina Ricci Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda Corey Feldman Mračna tajna: Bivša dječja zvijezda otkriva sva imena vezana za pedofiliju iako ga pokušavaju ušutkati

No, da u Hollywoodu još uvijek ima zvijezda koje ponekad mogu poslužiti kao dobar primjer, pokazuju i Jennifer Hudson, John Goodman, Boy George te Josie Gibson.

>> 'Mršava je jer jede samo jedan veganski obrok na dan'

Naime, svi oni su iz zdravstvenih razloga odlučili vježbanjem i zdravom prehranom doći do normalne tjelesne mase, a da se pri tome nisu izgladnjivali ili se podvrgavali nekim skupocjenim i riskantnim kirurškim pothvatima.

'Ponosna sam na sebe. Ne želim se nikad više prekomjerno udebljati. Promijenila sam životne navike. Sad ćete me mijenjati s Mirandom Kerr', izjavila je Josie u šaljivom tonu nakon što je pozirala s novom linijom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook