je li pretjerao ili?

Neven Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, no na najnovijim fotkama baš neobično izgleda

Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Verson i Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (FOTO: Instagram) Neven Ciganović (FOTO: Instagram) +0 Neven Ciganović (Screenshot: Video) Galerija

Neven Ciganović pojavio se na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvate, no zbog svojeg novog izgleda iskakao je iz mase.

Modni stilist Neven Ciganović poznat je po svojoj opsjednutosti estetskim zahvatima kojima se s vremenom doveo do neprepoznatljivosti.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Tu svoju stranu ne krije od javnosti i otvoreno priznaje da s operacijama ne planira stati, ali je svejedno sve uspio iznenaditi svojim izgledom na gala večeri u Rijeci koja je okupila brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Neven je, po običaju, iskakao iz mase, i to ne samo zato što se posljednjih godina rijetko pojavljuje na događajima u Hrvatskoj jer uglavnom boravi u inozemstvu, nego i jer je očito ponovno nešto radio na sebi, pa ga nije baš bilo lako prepoznati.

Ciganović se i svojim modnim odabirima pobrinuo se da ne prođe nezamijećeno te je spremno pozirao okupljenim fotografima.

Svojim drugačijim licem ranije se pohvalio i na Instagramu, no nije otkrio što je točno ovaj put radio, ali očito je da ima drugačiji oblik glave nego prije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

Inače, nedavno su u javnost isplivale i Nevenove fotografije iz vremena prije brojnih operacija i tetovaža, a kako je tada izgledao, pogledajte u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen, Zvonimir Kufek i Željko Duvnjak Asim Ugljen - 4 +0 Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Celebrity Domaći glumački par otišao na medeni mjesec nakon 10 godina braka: "Sumnjam da će biti seksa, ali nema veze"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene