Proslavljeni glumac Kevin Spacey ostao je bez najunosnijeg posla. Za jednu epizodu serije 'Kuća od karata' dobivao je navodno čak 500.000 dolara.

Galerija


Glumac Kevin Spacey našao se na stupu srama nakon što su u javnost procurila svjedočanstva o seksualnom zlostavljanju u koje je bio upleten. Više od 20 muškaraca izašlo je u javnost sa svojim pričama zbog čega je produkcijska kuća Netflix odlučila prekinuti suradnju s proslavljenim glumcem i producentom.

Vezani članci Katarina Velika (Foto: IMDB) Uzbudljiva televizijska jesen pred nama: Uz ove serije jedva ćemo dočekati večeri pod dekicom Kevin Spacey (Foto: Getty) Više ga ne žele: Posljednja sezona bez glavne zvijezde

Iz Netflixa, koji stoji iza popularne serije "Kuća od karata", poručili su da je snimanje serije u kojoj je Spacey imao glavnu ulogu obustavljeno do daljnjega. "Što se nas tiče suradnja s Kevinom Spaceyem više nije opcija", poručili su iz Netflixa. Otkrili su i kako definitivno odustaju od objavljivanja filma "Gore" koji je Kevin producirao i u kojem se trebao naći u ulozi glavne zvijezde.

Kevin Spacey (Foto: Getty)
Kevin Spacey (Foto: Getty)

Otkaz suradnje za Spaceyja je popriličan financijski udarac. Prema pisanju Business Insidera Spacey je tijekom 2014. godine za epizodu serije "Kuća od karata" dobivao honorar od 500.000 dolara.

Što će se dogoditi s televizijskom uspješnicom nakon što je iz glumačke postave izbačen lik Franka Underwooda kojeg je utjelovio Spacey za sada još nije poznato.