Nakon što je Kevin Spacey otvoreno priznao da je homoseksualac, oglasio se i konobar koji je bio žrtva njegovog napastovanja.


58-godišnji Kevin Spacey priznao je obožavateljima i kolegama da je godinama, osim sa ženama, ljubovao i s muškarcima. Na njegovo javno priznanje oglasio se i britanski konobar Daniel Beal. Rekao je da ga je holivudski glumac slijedio kada je izašao na pauzu za cigaretu. Sjeo je do njega na klupu i pokazao mu spolovilo uz komentar: "Velik je, zar ne?".

Vezani članci Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Spaceyev zadnji film doživio "fijasko" tijekom vikenda, zaradivši samo 618 dolara! Eva Longoria (Grgo Jelavic/PIXSELL) Raj za slavne i bogate: Došli su na odmor u Hrvatsku i otišli puna srca, a mnogi su se vraćali i više puta!

Užasnuti devetnaestogodišnjak vratio se u bar, Spacey ga je slijedio i dao mu svoj skupi švicarski sat u zamjenu za njegovu šutnju, piše Daily Mail. "Mislio sam da se šali, ali on je zaista skinuo sat i dao mi ga. Želio me ušutkati", rekao je.

Međutim, počele su se javno oglašavati i neke nove žrtve. Naime, Tony Montana, koji se bavi snimanjem dokumentaraca, tvrdi da ga je glumac 'neprimjereno dirao' u jednom pubu u Los Angelesu 2013. godine.

"Došao san naručiti piće, a Kevin me zagrlio. Nagovarao me da pođem s njim, a u jednom trenutku me uhvatio za spolovilo", rekao je Montana. "Odgurnuo sam njegovu ruku, platio i otišao, a on je pošao za mnom na toalet. Odgurnuo sam ga", dodao je. U tom trenutku pojavili su se njegovi prijatelji pa im je rekao da ga odvedu kući.

Svoje neugodno iskustvo sa Spaceyjem opisao je i meksički glumac Roberto Cavazos, koji je studirao glumu u Velikoj Britaniji. Na svojoj Facebook stranici objavio da bi se njegovi susreti s holivudskom filmskom zvijezdom Kevinom Spaceyem "mogli okarakterizirati gotovo kao zlostavljanje".

"Da sam žena, ni trenutka ne bih dvojio kako bih okarakterizirao te naše susrete", napisao je Cavazos, ne preciziravši vrijeme ni datum njihovih sastanaka.

Dvostrukog oskarovca Spaceya glumac Anthony Rapp prije nekoliko je dana optužio za spolno zlostavljanje koje se navodno dogodilo kada je Kevin imao 26, a Anthony samo 14. godina i kada su obojica radila na brodvejskim predstavama.

Meksički glumac, rođen 1982. poznat po ulozi u filmu "Rush" iz 2013. napisao je da je Spaceya upoznao dok je američki oskarovac bio umjetnički direktor londonskoga Old Vic Theatrea, između 2004. i 2015. godine. "Brojni među nama imaju 'priču' s Kevinom Spaceyem", napisao je Cabazos, pojasnivši da je "bilo sasvim dovoljno da ste muškarac mlađi od 30 godina... i da se gospodin Spacey osjeća slobodnim da vas dodiruje po tijelu".

"To je bilo toliko često, da smo imali i internu šalu. Najčešće je gospodin Spacey sjedio u kazališnom baru, gdje bi mu netko od nas privukao pozornost. Znam da su se mnogi dečki bojali reći mu da prestane", nastavio je priču Cabazos, dodavši da se nada kako će se uskoro brojni njegovi kolege usuditi 'izaći van' s vlastitim pričama.

Kaže da ga ne bi čudilo ni podizanje brojnih optužnica protiv Spaceya, na način na koji se to nedavno dogodilo američkom "seksualnom predatoru" Harveyu Weinsteinu. Dodao je i da nakon svojih objava na društvenim mrežama ne kani izaći pred medije. "Rekao sam sve... sve sam napisao i nemam što dodati", odgovorio je meksički glumac na pitanja novinara. (K.B./Hina)