Val Kilmer s rakom grla bori se od 2015. godine, no to je priznao tek krajem 2017. godine.

Galerija


59-godišnji glumac stigao je u New York kako bi održao govor na jednom eventu Ujedinjenih naroda.

Vezani članci Val Kilmer - 3 Teška bolest ga je promijenila, a sad je progovorio o neuzvraćenoj ljubavi prema glumačkoj zvijezdi Val Kilmer (Foto: AFP) Ljubio je Jolie i Crawford, no srce mu je slomila kolegica koja se udala za slavnog glazbenika

Riječ je o Valu Kilmeru, koji je doista neprepoznatljiv zbog borbe koju još od od 2015. godine vodi s rakom grla. Također, glumcu je tijekom šetnje na vratu bio vidljiv medicinski uređaj od traheostomije.

Iako se pokušao sakriti od znatiželjnih paparazza ispod plavo-crvene šilterice, to mu nije pošlo za rukom, a niti šal koji je imao omotan oko vrata nije uspio sakriti spomenuti uređaj na vratu.

Val se početkom srpnja posljednji put službeno pojavio u javnosti na jednoj humanitarnoj košarkaškoj utakmici te je tada izgledao bolje nego sada, pa se svi pitaju što se točno događa s njegovim iovako teškim zdravstvenim stanjem.

Glumac vrlo rijetko govori o privatnom životu, a rak grla potvrdio je tek u jednom intervjuu u prosincu 2017. godine za The Hollywood Reporter. Taj teški zdravstveni problem, odnosno traheostomija, ostavio ga je hrapavog glasa i kratkog daha.

Otac dvoje djece iza sebe ima jedan propali brak s glumicom Joanne Whalley, koji je trajao od 1988. do 1996. godine, a nakon toga se nije previše pisalo o njegovu ljubavnom životu.

Ipak, mnoge će se žene složiti kako je Val u mlađim danima zbog izgleda "zločestog dečka" bio itekaakv zavodnik. 

Zbog ove fotke Sonju su prozvali ubojicom mekog srca, a neki provociraju: ''Palma je predivna''