NAKON DVIJE GODINE

Slavni glumac progovorio o bolesti: ''Jezik mi je natečen i ne zvučim kao nekad''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Val Kilmer skrivao je da boluje od raka. Poslije dugogodišnje šutnje potvrdio je da je imao rak i da se sad osjeća dobro.

Dvije godine kružile su glasine da je slavni glumac Val Kilmer teško bolestan. Čak je i njegov kolega Michael Douglas u studenom izjavio da Val boluje od raka grla i da je u lošem stanju.

Kilmer je tada vrlo brzo opovrgnuo glasine te u podužoj objavi na Facebooku sve negirao. ‘Volim Michaela Douglasa, ali krivo je informiran. Nas dvojica zadnji smo put razgovarali prije dvije godine kad sam ga pitao da mi preporuči specijalista za grlo koji bi mi prekontrolirao izraslinu koju sam imao. Nakon pregleda koje sam obavio, doktori su utvrdili da je sve u redu te da nemam rak’, napisao je Kilmer.

Međutim, na vidjelo je izašla prava istina. Kilmer je odgovarao na pitanja fanova na Redditu gdje su znatiželjni fanovi pitali je li istina sve ono što je Douglas ranije pričao. "On mi je pokušavao pomoći u trenutku kada sam se oporavljao od raka. Da, imao sam rak kojeg sam tada još liječio, a sada je izliječen. Jezik mi je još natečen i ne zvučim kao nekad, ali svaki dan je sve bolje'', napisao je Kilmer, javlja magazin People.

Ovo je prvi put otkako su se pojavile informacije o njegovoj bolesti i da je rekao da je zaista imao zdravstvene probleme.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene