Mickey Rourke prošetao je ulicama Beverly Hillsa.

Galerija


Holivudska legenda, 66-godišnji glumac Mickey Rourke pokazao je svoj "glatki" ten izašavši u šetnju ulicama Beverly Hillsa.

Vezani članci Umjetnost na licu Lice pretvorila u slikarsko platno, pogledajte njezina umjetnička djela Slika nije dostupna Lice u koje su svi gledali: 'Ako se nasmije puknut će mu sve'

Iako se ne može svatko u njegovim godinama pohvaliti licem bez bora, glumac je u nekoliko navrata javno priznao kako se podvrgnuo nekoliko kirurških zahvata da bi izgledao što mlađe.

No, očigledno je u tome poprilično pretjerao jer je prestao ličiti na staroga sebe. No toga ne spiječava u dobivanju novih uloga pa ćemo ga uskoro imati prilike gledati u filmu "Noćna šetnja" u kojoj će glumiti pripadnika neonacističke bande.

Prije nego je ušao u svijet glume, Mickey se već s 12 godina počeo baviti borilačkim sportovima, i nije prestao sve do svoje 20. godine.

70-ih i 80-ih godina započela je njegova glumačka karijera, a vrhunac je ostvario 1986. godine kada je glumio s Kim Basinger u filmu "Devet i pol tjedna".

"Bio sam glup pa sam rekao kako gluma nije posao za pravog muškarca. Prijetio sam producentima, urlao na redatelje, zaboravio sam ime vlastitog agenta. Stvarno sam bio spalio sve mostove iza sebe" izjavio je u jednom intervjuu za Daily Mail prije deset godina.

Mickey se 90-ih vratio karijeri profesionalnog boksača, ali unatoč uspjehu unutar ringa, zaradio je nekoliko ozbiljnih povreda lica pa je čak morao potražiti liječničku pomoć. No čini se kako je i sam svjetan da ju je potražio na krivom mjestu.

"Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali otišao sam krivom čovjeku da mi ga ponovno sastavi", priznao je.

Ipak, nakon nekog se vremena vratio u Hollywood i 2008. godine zaradio nominaciju za Oscara, za ulogu u filmu "Hrvač", no izmakla mu je i tada otišla u ruke Seana Penna.

Što se ljubavnog života tiče, u braku je bio dva puta i to s manekenkom Carré Otis i glumicom Debrom Feuer, a od 2009- godine u vezi je ruskom manekenkom Anastassijom Makarenko koja je od njega mlađa 34 godne.

Ispod raskopčane traper jakne ne nosi baš ništa: 52-godišnja glumica pohvalila se isklesanim trbuhom