Mickey Rourke (66) nekad je bio seks-simbol.

Galerija


Svaka pojava Mickeya Rourkea (66) u javnosti posljednjih godina izaziva zgražanje zbog činjenice da si je deformirao lice brojnim plastičnim operacijama.

Mickey Rourke (Foto: Profimedia)
Mickey Rourke (Foto: Profimedia)

Vezani članci Obračun cure i dečka (Foto: Screenshot) Htio je boksati protiv svoje cure pa nakon nokauta shvatio da joj nije ni do koljena Bella Hadid (Foto: Instagram) Operirala je nos, povećala usta i napunila obraze, no upravo je proglašena najljepšom ženom svijeta

Samo je nos operirao pet puta, a teško je povjerovati da se radi o istom muškarcu za kojim su žene doslovno ludjele prije nekoliko desetljeća. Uzet ćemo u obzir i činjenicu kako je nos prvi put operirao zbog boksa, kojim se profesionalno bavio, no nakon prvog posjeta kirurgu, koji nije završio dobro, kako je sam otkrio, sve je krenulo nizbrdo.

No nos nije jedina stvar koju je operirao, što je jasno i iz samo kratkog pogleda na njegovo lice, a kad k tome još dodamo i godine, jasno je koliko su stvari loše. Tako je glumac postao najbolji primjer onoga što se dogodi kada jednostavno ne znaš stati.

Mickey Rourke (Foto: Profimedia)
Mickey Rourke (Foto: Profimedia)

Mickey je nekada bio seks-simbol 80-ih godina prošloga stoljeća, a sigurno ga se još uvijek dobro sjećate u vrućim scenama sa zanosnom Kim Basinger u filmskom hitu "Devet i pol tjedana".

Bivši boksač često je u intervjuima isticao koliko se boji i grozi starenja, a dostojanstveno starenje kod njega očito nije dolazilo u obzir.