Snimka čudnog trenutka

Pojavljivanje Meghan Markle nekima se nikako nije svidjelo, reakcija jedne žene govori što misli o njoj

Meghan Markle Meghan Markle Screenshot 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 3 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 17 Meghan Markle - 16 Meghan Markle - 15 +24 Meghan Markle - 14 Galerija

Nepoznata žena odbila se rukovati s Meghan Markle na rijetkom i dugoočekivanom zajedničkom pojavljivanju princa Williama, Kate i princa Harryja.

Otkako se kraljevska četvorka princ William, princ Harry, Kate Middleton i Meghan Markle odlučila na rijetko i dugoočekivano zajedničko pojavljivanje u javnosti, ne prestaje se pričati o reakcijama publike i ponašanju kraljevskih članova.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Kako bi odali počast kraljici Elizabeti II., prošetali su među tisućama obožavatelja i okupljenih građana koji su došli podržati ih u najtežim životnim trenucima. S nekima od njih razmijenili su pokoju riječ, a vojvotkinje su rijetkima pružale i zagrljaj.

Meghan Markle privukla je najviše pažnje jer više baš i nije omiljena među članovima kraljevske obitelji. Reakcije okupljenih na nju bile su podijeljene, ali većina ih je s radošću pozdravila Meghan te pričala s njom.

Ipak, nekima se njezin dolazak nije svidio, pa je jedna žena odbila rukovati se s njom. Kad je Meghan prilazila i rukovala se sa svakim članom publike, nepoznata žena naslonila je ruke na ogradu, a kad se Meghan približila, odbila ju je i pogledati te je okrenula glavu prema djevojci pokraj sebe, koja je za razliku od nje s radošću gledala u Meghan. Nakon što je otišla, žena se nasmijala te pognula glavu.

Videozapis možete pogledati OVDJE.

Vojvotkinja je situaciju podnijela odlično te je odbijanje nije sputalo da se nastavi pozdravljati s ostalima u publici, a videozapis se brzo proširio društvenim mrežama.

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje slavne četvorke nakon dugo vremena. Iako su Harry i Meghan prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice ovog ljeta u Londonu, tada su se držali po strani i nisu fotografirani s Williamom i Kate. Meghan se nije pridružila Harryju ni kada se išao oprostiti s bakom u Balmoral, a navodno je od njega to zatražio njegov otac, novoproglašeni kralj Charles III.

Prinčevi William i Harry odlučili su ostaviti nesuglasice po strani i u subotu su se sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle pojavili pred dvorcem Windsor, gdje ih je dočekalo mnoštvo ljudi.

Okupljeni su po njihovu izlasku iz dvorca minutom šutnje iskazali poštovanje prema kraljici, a zatim su ih pozdravili aplauzom i poklicima oduševljenja.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 4 Celebrity Iva Majoli potvrdila je da je u vezi i fotografijom otkrila tko je njen novi partner: ''Moja ljubav''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Britanci se opraštaju od kraljice Elizabete II. - 1 Kraljevska obitelj: Elizabeta II. i princ Philip s Charlesom i Annom Kraljica Elizabeta II. - 4 Kraljica Elizabeta II. - 1 +10 Balmoral Castle Zanimljivosti Svaki cvijet na lijesu kraljice Elizabete priča svoju priču, a ubrani su na posebnom mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene