PRAVA ZAGONETKA

Nitko ne zna zašto je suprug Jennifer Aniston napravio tako nešto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poruka je to koju razumije samo zvijezda filma Zoolander.

Glumac Justin Theroux koji je poznatiji kao suprug Jennifer Aniston nedavno je proslavio 45. rođendan. Justin je tim povodom odlučio napraviti tetovažu na nozi koja je zapravo malo neobična. Tetovirao je natpis 'Nikad, nikad više'. Nitko ne zna zašto je glumac tetovirao takav natpis i što je to zapravo što glumac ne bi nikad više ponovio.

 

A photo posted by @justintheroux on

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

No, ovo nije prvi put da je Justin tetovirao neobičnu tetovažu. Natpis 'Cash only' i 'Ying - Yang' samo su dio njegove umjetničke kolekcije na tijelu.

 

A photo posted by @justintheroux on

Njegove tetovaže su čak inspirirale Jennifer Aniston da se također odvaži na takav korak. Naime, na početku njihove veze Jennifer se odvažila tetovirati na unutarnjoj strani desnog stopala malenu tetovažu.

Osim što je glumac proslavio svoj rođendan, par je proslavio i svoju prvu godišnjicu braka. Tko zna, možda je njegova tetovaža poruka koja samo za njih ima posebno značenje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene