To smo čekali

NAPOKON Jennifer Aniston se udala - gdje će na medeni mjesec?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pisalo se godinama, a sada se slavna glumica Jennifer Aniston napokon udala za dugogodišnjeg zaručnika.

Nakon svih tračeva, bračne drame s Brad Pittom, rastave, brojnih veza... Justin Theroux uspio je osvojiti srce slavne glumice Jennifer Aniston. Iako se dugo pisalo da su se njih dvoje već vjenčali, isto tako i da su prekinuli, People magazin službeno je potvrdio kako je Jenn postala gospođa Theroux.

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li popustiti? Postoji jedna žena koja bi im mogla poremetiti planove za vjenčanje

Vjenčanje se dogodilo u tajnosti u bogataškom naselju Bel Air, a par je slavio sa 70 najbližih prijatelja i članova obitelji. Viđeni su i neki slavni gosti poput kolegica iz hit serije 'Prijatelji' Lisa Kudrov, kao i Courtney Cox. Američki mediji prenose kako je tamo bila i Chelsea Handler, kao i Howard Stern.

Epidemija razvoda u Hollywoodu: I Gwen Stefani i Gavin Rossdale se razvode

45-godišnji Justin i 43-godišnja Jenn zaručili su se u kolovozu 2012., a sada su i napokon supružnici. Paparazzi nisu ulovili i samu Jenn u vjenčanici, pa se taj trenutak s nestrpljenjem očekuje. U nedavnom je intervjuu priznala kako je Justin najbolje što joj se dogodilo, ai sam glumac imao je samo riječi hvale za svoju novopečenu suprugu. U valu razvoda u Hollywoodu, lijepo je znati da neke ljubavi ipak traju.

Par je viđen i kako se ukrcava na privatni avion nakon ceremonije. Strani mediji pišu kako par ide na medeni mjesec, a navodno je njihova destinacija privatni otočić na Bora Bori. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene