Neno Belan je komentirao nastup Žanamari koja se transformirala upravo u njega.


I Neno Belan je gledao sinoćnju epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Jednostavno, nije mogao odloljeti i ne pogledati kako će se Žanamari snaći i odraditi cjelokupan nastup.

Žanamari (FOTO: Dnevnik.hr)

Nema sumnje, Žanamari je izmamila osmijeh na lice ne samo publici, već i Neni Belanu. "Jagode i čokolada su već po sami toliko slatki da još kada to tako šarmanto izvede Žanamari, mogu samo reći da mi je izmamilo osmijeh. A i podsjetilo me da su tada 'Đavoli' bili modno veoma osviješteni, i to u stilu 60-ih'', komentirao je Belan.
Podsjetimo, Žanamari Perčić utjelovila je Nenu Belana. Otpjevala je pjesmu "Jagode i čokolada" grupe Đavoli. Ovo nije prvi put da se pjevačica transformirala u suprotan spol, stoga reakcije oduševljenja članova žirija nisu veliko iznenađenje. ''Mislim ako je Neno Belan ovo gledao, da je izuzetno zadovoljan. Ja sam stvarno na momente vidio Nenu", rekao je Navojec.

Žanamari (FOTO: Dnevnik.hr)

Nove zabavne transformacije čekaju nas i ove nedjelje, kada će Žanamari na pozornici utjeloviti Pussycat Dolls, grupu koju je odabrala. Žanamari će sigurno briljirati u ženskoj ulozi, baš kao što je to učinila transformacijom u pjevačicu Severinu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.