obožava našu obalu

Svjetski slavni glumac čestitao mužu godišnjicu braka fotkom s Hvara, s nostalgijom se prisjetio: "Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj"

Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +0 Neil Patrick Harris i David Burtka (Foto: Instagram) Galerija

Neil Patrick Harris ovog je ljeta posjetio Hrvatsku sa suprugom Davidom Burtkom i njihovom djecom, a sada je fotografijom s ljetovanja obilježio godišnjicu braka.

Glumac Neil Patrick Harris koji je najpoznatiji po ulozi legendarnog Barneya Stinsona u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" i njegov suprug David Burtka slave sedmu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Vratili su se! Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

Glumac je tu prigodu na svojem Instagramu odlučio obilježiti jednom njihovom fotografijom s ljetovanja u Hrvatskoj.

"Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo sljedeće završiti, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, David Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati. Naša djeca su tako sretna jer su okruženi tvojom ljubavi, pažnjom i svjetlom. Svi smo. Sretna godišnjica, mužiću. Jedva čekam vidjeti što će se sljedeće dogoditi", napisao je Harris uz fotku na kojoj pozira sa suprugom na Hvaru koji su ovo ljeto posjetili treću godinu zaredom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neil Patrick Harris (@nph)

Supružnici su na Hvaru fotkani i u romantičnom trenutku, a Neil se iz Hrvatske stalno javljao na svojem Instagramu gdje nije prestajao hvaliti našu zemlju.

Inače, glumac je u studenom 2006. objavio da je gay, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par se upoznao 2004. na ulici u New Yorku, a Burtka se predstavio Harrisu kao netko kome je poznat njegov rad.

"Mislio sam da bi bilo lijepo ga poznavati, no nisam ni u milijun godina pomislio da ću biti u vezi s njim", rekao je David, koji je uz glumu i profesionalni kuhar.

Neil je ispričao drugu verziju njihova prvog susreta.

"Naletio sam na svoju prijateljicu Kate jednog dana i ona je bila s tim ležernim tipom nalik Jamesu Deanu koji je nosio kožnu jaknu i kimnuo mi glavom, a onda se okrenuo. Pretpostavljao sam da je to Katein dečko i rekao sam joj: 'Dobro odrađeno.' Ona mi je rekla: 'On ne igra za moj tim, ali ima dečka'", prisjetio se glumac.

Ubrzo nakon upoznavanja Harris i Burtka počeli su se družiti prijateljski, no onda je kuhar prekinuo s dečkom s kojim je imao vezu na daljinu. Samo tjedan dana nakon raskida David i Neil otišli su na prvi spoj gledati film "U tuđoj koži", u kojem glavnu ulogu igra Angelina Jolie.

Uskoro su postali nerazdvojni, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom. Zajedno imaju i blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surogat majka.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Zanimljivosti Uspjeli su tajiti vezu od svih duže vrijeme, a on djeluje kao da se uz 17 godina mlađu djevojku potpuno preporodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene