Vratili su se!

Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris i David Burtka (Foto: Instagram) +0 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Galerija

Neil Patrick Harris prvi put je posjetio Hrvatsku 2019. godine, nakon čega se sa suprugom Davidom Burtkom i njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom nastavio vraćati svako ljeto.

Glumac Neil Patrick Harris (48) koji je najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" ponovno ljetuje u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Isklesana tijela Izljeve nježnosti poznatog glumca i njegova muža navikli smo gledati u Lijepoj Našoj, a sad su uhvaćeni kako mišiće pokazuju na drugoj lokaciji!

Prvi put je našu zemlju posjetio 2019. godine kada je plovio Jadranom na jahti sa suprugom Davidom Burtkom (46) i njihovim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom, nakon čega se s obitelji nastavio vraćati svako ljeto.

Da je opet ovdje otkrio je Instagramu uz fotku na kojoj pozira bez majice, a objavio je i videa svoje djece kako skaču s jahte u more.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neil Patrick Harris (@nph)

Osim njegova izgleda, mnogi su ispod fotke pohvalili i okruženje, a kolega Jonathan Tucker ostavio mu je komentar na hrvatskom.

"Izgledaš seksi tata", poručio mu je glumac.

Neil u prethodnim posjetama Hrvatskoj nije skrivao koliko je oduševljen našom obalom, a omiljena destinacija mu je otok Hvar, no sada još nije otkrio svoju točnu lokaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

Inače, glumac je u studenom 2006. objavio da je gay, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom. Blizanci su s njima od samog rođenja, a na svijet ih je donijela surogat majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene