Preminuo prije pet godina

Nije mu mogla doći na pogreb: Neda Ukraden prisjetila se čovjeka kojeg je ludo voljela...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden prisjetila se svoje velike ljubavi, redatelja Milana Bilbije...

Neda Ukraden poznata je u cijeloj regiji, a manje je poznat njen privatni život. Jasno, svi obožavatelji slavne pjevačice znaju za njenu kćerku Jelenu i njenu unučad, no o čovjeku kojeg je ludo voljela zna se manje. Riječ je o Milanu Bilbiji, redatelju koji je preminuo prije pet godina. Neda ga se prisjetila i objavila na Instagramu njegovu fotografiju te mu uputila par dirljivih riječi.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

"Čovjek koji je najviše volio svoju kćer Jelenu, Boku, more i mene! Milan Bilbija, moj bivši, nije već pet godina sa nama", napisala je Neda. U komentarima su mnogi napisali da se radi o sjajnom čovjeku. Neda je Milana upoznala kad je imala samo 18 godina, a u vezi su proveli desetak godina, od toga tri godine u braku. Iz te veze dobila je svoje jedino dijete, Jelenu.

Milan je preminuo prije pet godina nakon što je doživio moždani udar. Neda nije mogla otići na njegov pogreb jer je čuvala tada jako male unučice. Iako su se rastali nakon tri godine braka, do kraja njegovog života ostali su u dobrim odnosima te se družili svakog ljeta u Crnoj Gori.

 

R.I.P. Covjek koji je najvise volio svoju kcer Jelenu, Boku, more i mene! Milan Bilbija, my ex, nije vec 5 godina sa nama! #nedaukraden #respect #memories

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene