Neda Ukraden prisjetila se svog jedinog supruga, preminulog redatelja Milana Bilbije.


Najseksi baka Balkana Neda Ukraden otkriva koje bi karakteristike njezin odabranik trebao imati, bi li oprostila preljub te zašto se razvela od bivšeg supruga. "To je zapravo krik jedne žene. Hoću pravu ljubav, hoću muža", kaže pjevačica Neda Ukraden.

Vezani članci Radojka Šverko Kako je u ranoj mladosti izgledala Neda Ukraden, a kako Sanja Doležal? Pogledajte njihove stare fotografije! Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

Neda Ukraden u svojoj novoj baladi "Bijela Košulja", kako sama kaže, slavi brak, ali i svaku iskrenu ljubav. Priznaje da pjesma ima autobiografsku notu. "Pronašala sam se u svakom slučaju u ovoj pjesmi, tako da ovo shvatimo kao otvoreni natječaj. Natječaj za muža", dodaje Neda. A kad bi natječaj za Nedina supruga doista bio otvoren, evo koje bi karakteristike morao imati potencijalni kandidat, koji bi najseksi baku Balkana doveo do bračne luke drugi put.

"Mora biti jedna muška Neda Ukraden, da voli i dobro skuhati i dobro se obući, da je mangup i zezator, ali da je gospodin. Mora biti dorastao ženi koja je i tu i tamo, netko tko voli obitelj, netko tko voli toplinu doma, ali isto tko voli dobru predstavu, dobru kavanu. Kažem vam, taj se još nije rodio", kaže Neda. Pjevačica koja već punih pet desetljeća postoji na regionalnoj estradnoj sceni u novoj je pjesmi opjevala i preljub. Njezinu suparnicu u videospotu odglumila je nećakinja Zorana Buljan Klapirić.

Na pitanje je li ikada doživjela preljub, Neda odgovara: "Kako ne. Tko nije. Ako misle žene da ih muž nije prevario, te su u zabludi jako. Naime, nije realno da cijelog života volimo samo jednu osobu". Preko avanture za jednu noć, iskrena je Neda, lako bi prešla, jer smatra da su vremena u kojima živimo potpuno drugačija od onih u kojima su živjele naše bake. No za nju postoji nešto ipak mnogo gore od fizičke prijevare. Ona istinska prijevara da netko živi s tobom, a voli sasvim drugu osobu – to je strašno, to je prava prijevara. Preko toga nikad ne bih mogla preći", odlučna je Neda.

Kaže da nije ljubomorna i da joj nikad na pamet ne bi palo provjeravati nečiji mobitel ili mu pak ograničavati slobodu kretanja. To je, otkriva za kraj, bio jedan od razloga zašto se raspao njezin jedini brak s pokojnim redateljem Milanom Bilbijom, ocem njezine jedinice Jelene.

"Čovjeku je jako smetala količina moje slave i način kako sam ja reagirala na to. On je smatrao da to škodi našoj vezi i da ja trebam dati priroritet kući, domu te da nemam šta tražit po turnejama. Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti najčešće", zaključila je Neda.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.