Neda Ukraden otkrila nam je što misli o transformaciji svoje kolegice Nede Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i izvedbi svoje pjesme "Zora je".

Galerija


Pjevačica Neda Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je svoju kolegicu i imenakinju Nedu Ukraden koja njezinu transformaciju nije nikako htjela propustiti, a nakon svega nam je otkrila svoje dojmove.

Vezani članci Nives Celzijus Može li više seksi? Nives pozirala u prozirnom kombinezonu, oduševljeni fanovi mole je samo jednu stvar Neda Parmać Neda Parmać podijelila anegdotu s mužem: ''Možda to ne bih smjela reći na televiziji, ali...''

"Gledala sam i oduševljena sam! Moja imenjakinja je odlično odradila posao. Top, pljesak, pljesak, pljesak", rekla nam je Neda.

Fotografiju transformacije mlađe kolegice objavila je i u priči na Instagramu gdje ju je također pohvalila.

Bio je to jedan u nizu od Nedinih sjajnih nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" za koji je dobila sjajne komentare i pohvale, a snimku je Neda podijelila i na svom profilu na Instagramu.

"Prošlo je dva dana od TLZP-a i čestitke još pristižu. Hvala vam na podršci iz tjedna u tjedan! Nastojim svima odgovoriti ali red je da se zahvalim i ovako javno. Moram priznati da je lijepo primiti pohvalu za uložen trud a svi se jako trudimo oko svojih transformacija. Ipak, jedna je Neda Ukraden i zato joj također zahvaljujem na podršci", napisala je uz objavljeni video. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Osvajao je najljepše žene svijeta, ali njegovoj 31 godinu mlađoj supruzi nitko se ne može prestati diviti