Evo što misli!

Neda Ukraden osvrnula se na sjajnu izvedbu svoje dvojnice i vječnog hita ''Zora je'', dala nam je svoj komentar na emotivni video!

Neda Parmać Neda Parmać Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Neda Ukraden Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać +0 Neda Parmać Galerija

Neda Ukraden otkrila nam je što misli o transformaciji svoje kolegice Nede Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i izvedbi svoje pjesme "Zora je".

Pjevačica Neda Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je svoju kolegicu i imenakinju Nedu Ukraden koja njezinu transformaciju nije nikako htjela propustiti, a nakon svega nam je otkrila svoje dojmove.

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 1 žiri imao tešku odluku Naša glumica odradila je nastup za pamćenje: ''Publika je vrištala, to me dodatno podiglo i nahranilo!''

"Gledala sam i oduševljena sam! Moja imenjakinja je odlično odradila posao. Top, pljesak, pljesak, pljesak", rekla nam je Neda.

Fotografiju transformacije mlađe kolegice objavila je i u priči na Instagramu gdje ju je također pohvalila.

Bio je to jedan u nizu od Nedinih sjajnih nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" za koji je dobila sjajne komentare i pohvale, a snimku je Neda podijelila i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

"Prošlo je dva dana od TLZP-a i čestitke još pristižu. Hvala vam na podršci iz tjedna u tjedan! Nastojim svima odgovoriti ali red je da se zahvalim i ovako javno. Moram priznati da je lijepo primiti pohvalu za uložen trud a svi se jako trudimo oko svojih transformacija. Ipak, jedna je Neda Ukraden i zato joj također zahvaljujem na podršci", napisala je uz objavljeni video. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel (Foto: Profimedia) +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Zanimljivosti Osvajao je najljepše žene svijeta, ali njegovoj 31 godinu mlađoj supruzi nitko se ne može prestati diviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene