Neda Parmać u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovoga je puta imitirala Nedu Ukraden.

Galerija


Neda Parmać transformacijom u Nedu Ukraden u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' izazvala je sjetne poglede pune suza, a ovako se ona osvrnula na svoj nastup poslije izvedbe. 

Vezani članci Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''! Neda Parmać Emotivna Neda Parmać: ''Prošlo je više od godinu dana otkako sam dio cijele ove priče''

''Sad ću vam reći nešto što možda ne bih smjela reći na televiziji. Moj muž je sinoć bio vani s ekipom, došao je doma i rekao mi je - samo to trebaš otpjevati s emocijom'', prepričala je Neda, ali dok je govorila što joj je muž rekao, dala je do znanja da je popio koju čašicu i sve dobro nasmijala, na što je Indira uzviknula - živio muž!

A ovo su njihovi komentari. 

''Nedo, baš si bila Neda, tebi te žene idu. Vidjeli smo kroz Doris, Terezu, balkanske dive, ali ovo je bilo i glumački i pjevački jako dobro'', zaključio je Mešin, a ovako je nastup doživjela Nives. 

''Sviđa mi se kako si flertovala s kamerom. Neda i kada je ovako mila i čedno obučena ima taj jedan suptilni flerti kroz osmijeh, kroz pogled. Vokalno vau, samo na rijetke momente je isplivavala Neda Parmać'', zaključila je. 

Goran je izgledao kao da se potpuno unio u Nedin nastup. 

''Možda se još nisam ni iznio, još sam pod dojmom. Jako je bilo emotivno, nježno, suptilno, predivna točka, sve ostalo rekli su kolege'', komentirao je. 

Neda je za Indiru sjajna. 

''Fascinantna si. Inače, ova pjesma trebala se zvati ''Milan Labud'', Đorđe Novković radio je skladbu i onda je Neda poludjela jer se upravo u to vrijeme razvela od supruga Milana, i rekla NE'', Indira je usput ispričala i zanimljivu priču. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''