Nataša Janjić u kolovozu bi trebala roditi kćerkicu, drugo dijete nje i muža Nenada Medančića.

Galerija


Glumica Nataša Janjić (38) u visokom stupnju trudnoće provodi vrijeme odmarajući se s mužem Nenadom Medančićem i sinom Tonijem, a u emotivnoj objavi je otkrila što joj remeti sretne trenutke. 

Vezani članci Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Medak o novim mjerama: "Jako puno ugostitelja najavljuje prosvjede, ne žele da oni umiru od gladi da bi se zaštitilo da netko drugi ne umre od bolesti COVID-19" Testiranje na koronavirus, ilustracija Bandić najavio testiranje učenika i nastavnika u Zagrebu: "O rezultatima ovise buduće mjere"

"Teško mi pada, moram priznati, ovo novo vrijeme, nedostaju putovanja, planovi, sadržaji i bezbrižni spontani trenuci i odluke. Nedostaju mi druženja i moj posao, pa makar o njima samo slušala od drugih kako ih žive i stvaraju! Nedostaje, pa zapravo sve ono svakodnevno što smo uzimali zdravo za gotovo, sve što smo vjerovali da nas na neki način oblikuje i identificira. Svaki je poduhvat sada kao ozbiljno planinarenje, glava je otežana od brige i neizvjesnosti koliko ćemo bilo kakvim akcijama ugroziti jedni druge i što je pametno, što nije. Što se od nužnosti uopće više smije i što je kome nužnost, kako je definirati?!?!" napisala je Nataša

Objasnila je i što joj olakšava ovo razdoblje koje je promijenila pandemija koronavirusa. "Na kraju dana ova fotka me smiruje. Moja baza, moja luka, moj vrt, moj sef s najvećim vrijednostima, moja jedina stvarnost i budućnost kojoj se veselim - moji su voljeni sjajni dečki i cura koja nam dolazi svaki čas. Ne zamjerite mi ovu patetiku pred san... kad te stvarnost stisne, katkad je jedino ljekovito - znati na čemu imaš biti zahvalan!" zaključila je glumica. 

Mnogi pratitelji Nataši su pružili podršku i komentirali kako izgleda divno sa svojom obitelji. "Divan prizor", "Lijepo rečeno", "I još curka i cijeli svijet je tvoj", napisali su glumici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teško mi pada, moram priznati, ovo novo vrijeme, nedostaju putovanja, planovi, sadržaji i bezbrižni spontani trenuci i odluke. Nedostaju mi druženja i moj posao, pa makar o njima samo slušala od drugih kako ih žive i stvaraju! Nedostaje pa zapravo sve ono svakodnevno što smo uzimali “zdravo za gotovo”, sve što smo vjerovali da nas na neki način oblikuje i identificira. Svaki je poduhvat sada kao ozbiljno planinarenje, glava je otežana od brige i neizvjesnosti koliko ćemo bilo kakvim akcijama ugroziti jedni druge i što je pametno sto nije. Što se od nužnosti uopće više smije i što je kome nužnost, kako je definirati?!?! Na kraju dana ova fotka me smiruje. Moja baza, moja luka, moj vrt, moj sef s najvećim vrijednostima, moja jedina stvarnost i budućnost kojoj se veselim- moji su voljeni sjajni dečki i cura koja nam dolazi svaki čas. 💖 👨‍👩‍👦🤰 Ne zamjerite mi ovu patetiku pred san... kad te stvarnost stisne, katkad je jedino ljekovito- znati na čemu imaš biti zahvalan! 🥰 . . . #volimvolim #justalittleloveinspo #justalittlethought #happymoment #myownuniverse #gratitude #2020

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Janjić bi u kolovozu trebala roditi kćer, drugo zajedničko dijete nje i muža Nenada. 

Bio je pravi ljepotan, žene su ga obožavale, a u njega i sad svi gledaju gdje god se pojavi, ali zbog drugog razloga