Fatalni susret

Domaća glumica napokon otkrila kada se točno udala za markantnog pazinskog ortopeda

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Instagram) +0 Nataša Janjić, Nenad Mendačić (FOTO: Instagram) Galerija

Nakon fatalnog susreta preko zajedničkih prijatelja, Nataša Janjić i Nenad Medančić u istoj su se godini vjenčali te obznanili kako čekaju sinčića.

Glumica Nataša Janjić danas slavi 1. godišnjicu braka s ortopedom Nenadom Medančićem.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nikad sretnija Domaća glumica dečka i trudnoću je skrivala mjesecima, no sada je ponosno pokazala trbuščić

Za crvenokosu glumicu 2018. godina bila je posebno sretna. Tada se udala za muškarca svog života, a s javnosti je podijelila i kako očekuje svoje prvo dijete.

Podsjetimo, za Natašinu trudnoću saznalo se početkom rujna prošle godine, a ona je uslijedila nakon svega nekoliko mjeseci veze. Par su upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej, jer su smatrali kako su savršeni jedno za drugo, što se pokazalo istinitim. Par se upoznao na večeri, a među njima je odmah zaiskrilo.

Par je zatim prošloga Božića objavio fotografiju na kojoj poziraju kraj božićnog drvca, no javnost je više zanimalo prstenje na njihovim rukama. Nekoliko dana kasnije, točnije na prvi dan 2019. godine, Nataša je na Instagramu potvrdila da su se vjenčali u gradskoj vijećnici.

"...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018a nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo", napisala je tada pored fotografije strastvenog poljupca nakon izmjenjivanja bračnih zavjeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Sredinom veljače par je dobio sina, a Nataša je sada novom fotografijom s tajnog vjenčanja napokon otkrila točan datum istog te je iskoristila priliku kako bi suprugu čestitala prvih godinu dana braka.

"365 dana suza i smijeha. Moj prijatelj i ljubavnik, zaštitnik i potpora, suputnik i vjetar u leđa. Sretna ti godišnjica, ljubavi i mužu", napisala je pored fotografije kojom je javnost napokon dobila uvid i u njezinu vjenčanicu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Još jedna "pljuska" kraljice opuštenoj Meghan: "Vraćajte se kući i na posao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene