Vruće!

Omiljene estradne zvijezde pozirale potpuno gole, najintimnije dijelove sakrile su samo bojom

Nataša Bekvalac i Sara Jo - 10 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 10 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac i Sara Jo - 3 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 8 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 1 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 7 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 2 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 5 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 6 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 9 Sara Jo - 14 +19 Sara Jo - 13 Galerija

Nataša Bekvalac i Sara Jo počastile su svoje obožavatelje seksi fotografijama na kojima poziraju potpuno gole zamrljane zelenom bojom.

Zvijezde estradne scene i omiljene srpske pjevačice Nataša Bekvalac i Sara Jo raspametile su svoje vjerne obožavatelje novom serijom fotografija na svojim Instagram profilima.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac Svi su uz Seve! Srpska zvijezda stala uz Severinu i posvetila joj riječi na koje je teško ostati imun: "Srce mi se kida"

Pjevačice su pozirale potpuno gole za jednog srpskog fotografa, a njihova naga tijela krasila je samo zelena boja kojom su bile zamrljane.
Sara i Nataša prisno su pozirale, a Sara je na jednoj fotografiji držala Natašine grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Sara Jo na svom je Instagramu pozirala ispred velikih fotografija te opisala samu izložbu i zahvalila fotografu Milošu Nadaždinu. 

Njeni pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni pa se pozitivni komentari i pohvale samo nižu.

''Vilica, ali i kapa do poda, dame!'', ''Wooow'', ''Prelijepost'', ''Kraljice'', pisali su im pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Obje pjevačice vole se pohvaliti svojim savršenim izgledom tijela na svojim društvenim mrežama, a daleko su omiljene i među hrvatskom publikom sa svojim hitovima. Sara je ove godine nastupila i na Fusion festivalu u Splitu, a pjevačica je oduševljena hrvatskom publikom i našom obalom pa je ovdje provela i dio ljetovanja sa svojim partnerom Zigom Sotlarom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene