Seksi krpice

Srpska Barbie začudila prozirnim donjim dijelom kostima u kojem se popela na pozornicu, a u kojem je malo toga uspjela sakriti

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac +8 Nataša Bekvalac - 7 Galerija

Nataša Bekvalac nastupila je u Beogradu u minijaturnom kostimu od prozirne tkanine s detaljima od perja, koji je iskombinirala s visokim rukavicama i čarapama.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac (41) napravila je show na svojem koncertu na splavu Port u Beogradu.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Vrckava pjevačica po pozornici se razbacala i pobrinula se za veselu i rasplesanu atmosferu, a za ovu je prigodu odabrala prozirni bodi ispod kojeg su se jasno vidjele crne tangice, dok su detalji od perja pokrili su njezine grudi. Uz njega je nosila visoke rukavice i čarape, a stajling je upotpunila i dugačkom pletenicom koja je sezala skoro do poda.

Iako je na sebe nabacila svašta, uspjela je otkriti puno gole kože, a i u ovom je izdanju opravdala nadimak srpska Barbie koji je dobila zbog linije i platinasto plave kose.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Štimac - 7 Slavko Štimac - 3 Slavko Štimac - 1 Željko Malčić, Slavko Štimac, Gordana Inkert +2 Slavko Štimac - 6 Nekad i sad Bio je najveća dječja zvijezda ovih prostora, a sada je rijetkim pojavljivanjem sve vratio u djetinjstvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene