Slavna manekenka Naomi Campbell oduševila je u prozirnoj crnoj haljini na dobrotvornoj zabavi Fashion For Relief.

Galerija


Prošle su godine otkad je ona svakodnevno kročila modnim pistama svijeta, no Naomi Campbell i dalje je jedna od najutjecajnijih manekenki svijeta. "Crna pantera" modne industrije na londonskoj dobrotvornoj zabavi Fashion For Relief još je jednom pokazala zbog čega ju mnogi smatraju najvećom manekenkom svih vremena. 

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Instagram) Selfi za pamćenje: Seksi 49-godišnja manekenka potpuno se razgolitila pa bacila fanove u trans Petra Nemcova (Foto: Profimedia) Prekrasna Čehinja pažnju je plijenila prepoznatljivim osmijehom, ali i opasnim dekolteom

Prekrasna Naomi prošetala je u golišavoj haljini napravljenoj od poluprozirnog materijala koji je vrlo malo ostavio mašti. Dubok dekolte, koji se protezao doslovno sve do ljepotičina pupka, otkrio je njezin ravan trbuh, a donji dio haljine bio je potpuno proziran, pa se pružao i sjajan pogled na njezine vitke noge. 

Uz to, diva je natapirala kosu i pustila ju da joj pada na ramena i leđa u blago valovitim uvojcima. Mnogi su primijetili kako kosa manekenke sada izgleda prekrasno, iako je prije nekoliko godina muku mučila s prekomjernim ispadanjem vlasi. Zbog tog je problema Naomi u prošlosti često morala posezati i za perikama. 

Iako su se na zabavi pojavila i mnoga druga slavna imena, nitko nije plijenio pažnju kao Crna Pantera. 

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu