Naomi Campbell još je prošle godine u jednom intervjuu otkrila da se tijekom godina suočila s opadanjem kose zbog čega sada mora nositi perike.

Galerija


Legendarna ljepotica, u modnim krugovima poznata i kao Crna pantera, prošle je godine progovorila o velikom problemu s kojim se susrela nakon što je zbog prirode svog posla godinama kosu tretirala raznim preparatima i ekstenzijama. Naime, Naomi Campbell, koja je u svijetu mode već preko 30 godina, otkrila je da se suočila s opadanjem kose zbog čega mora nositi perike.

Vezani članci Lude frizure Najluđe frizure pandemije: Konkurencija je ogromna, a oni su se svejedno uspjeli istaknuti Slika nije dostupna 'Kosu njegujem deterdžentom za suđe, jajima i pivom'

A pravo stanje stvari nikada nije pokazala, sve dosad. Slavna manekenka tako se odvažila i na Instagramu objavila selfie, pa možemo vidjeti da ispod perike nosi kosu spletenu u pletenice.

Naomi je u spomenutom intervjuu rekla i kako se sada više brine o kosi te je priznala da je puno opreznija.

Ekstenzije koje je Naomi stavljala na svoju prirodnu kosu uzrokuju pucanje pogotovo na dijelovima gdje je kosa najslabija - iznad čela i sa strane.

A da bi vlasi opet narasle, potrebno je između tri mjeseca i godine dana. No postoji mogućnost i da se kosa uopće ne oporavi pa da jedina opcija bude transplantacija. Sa sličnim problemom navodno su se borile i Paris Hilton, Britney Spears te Victoria Beckham.

Kći slavnog glazbenika odmara s dečkom i njegovom bivšom, on je čak objavio i njihovu zajedničku fotku

Dino Rađa otvorio dušu, raspisao se o Miši Kovaču: ''Plaka san ka malo dite, on je na izmaku snaga''

Uhvaćeni fotoobjektivom! Znamo gdje je splitski gradonačelnik izveo svoju suprugu