NOVI PHOTOSHOP SKANDAL

Fanovi optužuju slavnu manekenku: ''Ženo, pa gdje ti je nos? Nije normalno koliko si ga smanjila''

Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Galerija

Naomi Campbell optužena je zbog obrađivanja fotografije njezina lica. Obožavatelji su je prozvali zbog manjeg nosa.

Obožavatelji su fotografe Naomi Campbell optužili da su fotošopirali njenu fotografiju kako bi joj nos izgledao najmanje moguće. Nakon što je objavila spornu fotografiju, jedna od obožavateljica pohvalila ju je, no istaknula je da joj nos izgleda stanjeno.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

"Zašto su obradili tvoj nos? Originalna fotografija pokazuje tvoj pravi nos i teksturu kože - i to je još bolje! Zašto bi ti obradili nos da izgleda manje? Inače je širi", napisali su fanovi. "Nos ti izgleda nenormalno malen. Zašto mijenjati njezinu ljepotu? Baš glupo", "Jako si lijepa, no gdje ti je nos?" zapitali su se obožavatelji legendarne manekenke. Iako je smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, Naomi je nedavno priznala da se često brine zbog svojih mana.

 

#Mood #Bare @narsissist @patti_wilson #Family

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene