Što vam se čini?

Video star 23 godine baca potpuno drugačije svjetlo na Naomi Campbell

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata manekenka Naomi Campbell nekad se nije htjela baviti samo manekenstvom.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena svakako je Naomi Campbell. Lijepa 47-godišnjakinja i danas dominira svijetom manekenstva, no iznenadit će vas da je nekad imala velike glazbene ambicije. Naime, htjela se baviti glazbom pa je snimila i album, no njim se nije nimalo proslavila. Crna pantera snimila je tako davne 1994. godine album pod nazivom "Love and Tears", no nije postigao veliki uspjeh nigdje, pa tako ni u njezinoj rodnoj Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Album je imao zvuk tipičan za te godine, no veću je pozornost privukao spot naslovnog albuma od samih singlova. Ipak, nama i ne zvuči tako loše? S obzirom na sve što možemo čuti i vidjeti na glazbenoj sceni danas, Campbell ovo nije toliko loše izvela. Ipak, pametno je odlučila kada se zadržala na pistama.

Manekenstvo joj je u konačnici donijelo milijune, svjetski uspjeh, kao i uspjeh s linijama parfema koje je još davno lansirala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene