Kakvo iznenađenje!

Naomi Campbell u 51. godini postala majka, već je objavila i prvu fotografiju s bebom!

Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: AFP) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) +1 Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Galerija

Naomi Campbell je na Instagramu objavila fotografiju svoje novorođene bebe uz koju je otkrila da je postala mama.

Legendarna manekenka Naomi Campbell (50) iznenadila je obožavatelje svojom posljednjom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da je postala majka.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

"Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nježna duša stigla moj život, nemam riječi kojima bi mogla opisati doživotnu vezu koju sada dijelim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi, napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje novorođene bebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)

U objavi nije odavala nikakve druge detalje o bebi već je samo označila svoju mamu Valerie Morris-Campbell, a Daily Mail piše kako je manekenka dobila kći. 

Naomi je jednom intervjuu priznala kako je uvijek razmišljala o djeci, ali joj se nije žurilo osnovati obitelj.

"Stalno razmišljam o tome da postanem majka, a sada, uz pomoć znanosti, mislim da to mogu kada hoću", izjavila je Naomi za ES Magazine 2017. godine, no naglasila je i kako ne želi biti samohrana majka.

"Želim da moja djeca imaju očinsku figuru. Mislim da je to važno, barem se tako osjećam sada", dodala je tada, no nije poznato da je Campbell trenutno s ikim u ljubavnoj vezi. Kazala je i kako ne isključuje opciju posvajanja, a na pitanje hoće li ikada imati djecu tada je odgovorila : "Ne još, hajdemo vidjeti što će mi svemir donijeti".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene