Naomi Campbell je na Instagramu objavila fotografiju svoje novorođene bebe uz koju je otkrila da je postala mama.

Galerija


Legendarna manekenka Naomi Campbell (50) iznenadila je obožavatelje svojom posljednjom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da je postala majka.

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Instagram) Ova ljepotica slavi 50. rođendan: Život su joj obilježili golotinja, skandali i uspješna karijera Naomi Campbell Nitko je nije prepoznao ispod zaštitne maske i odijela: Ne odriče se putovanja, ali je poduzela sve mjere zaštite

"Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nježna duša stigla moj život, nemam riječi kojima bi mogla opisati doživotnu vezu koju sada dijelim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi, napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje novorođene bebe.

U objavi nije odavala nikakve druge detalje o bebi već je samo označila svoju mamu Valerie Morris-Campbell, a Daily Mail piše kako je manekenka dobila kći. 

Naomi je jednom intervjuu priznala kako je uvijek razmišljala o djeci, ali joj se nije žurilo osnovati obitelj.

"Stalno razmišljam o tome da postanem majka, a sada, uz pomoć znanosti, mislim da to mogu kada hoću", izjavila je Naomi za ES Magazine 2017. godine, no naglasila je i kako ne želi biti samohrana majka.

"Želim da moja djeca imaju očinsku figuru. Mislim da je to važno, barem se tako osjećam sada", dodala je tada, no nije poznato da je Campbell trenutno s ikim u ljubavnoj vezi. Kazala je i kako ne isključuje opciju posvajanja, a na pitanje hoće li ikada imati djecu tada je odgovorila : "Ne još, hajdemo vidjeti što će mi svemir donijeti".

23-godišnji pjevač poginuo samo dva tjedna nakon vjenčanja usred bizarne nesreće, njegova supruga i majka su neutješne

Reality obitelj šokirana najnovijom romansom svoje miljenice, kažu da ju nikada nisu vidjeli da se tako ponaša