Čini se kako lijepa Naomi Campbell i markantni Lenny Kravitz uživaju u zajedničkom društvu, a pjevač je i uhvaćen kako ljubi bivšeg supermodela.


Bivši supermodel Naomi Campbell nedavno je objavila knjigu, a na lansiranju i potpisivanju knjige jednostavno nazvane 'Naomi' našla su se mnogobrojna slavna imena poput Kim Kardashian, Gigi Hadid, Kelly Rowland, P. Diddy i Ashlee Simpson.

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Koliko znate o ovim prelijepim ženama za kojima uzdišu i muškarci i žene? Naomi Campbell i Bella Hadid (Foto: AFP) Za ovim su top-modelima nekada uzdisali baš svi, no stigle su njihove nasljednice

No, najviše pažnje je privukao pjevač Lenny Kravitz koji je fotografiran kako ljubi rame slavne manekenke dok ona potpisuje svoju biografiju. Nekoliko sati nakon toga, Kravitz i Campbell viđeni su kako zajedno izlaze iz jednog restorana u kojem je Gigi Hadid slavila svoj 21. rođendan. Njihova prisnost tako je pokrenula glasine kako je na pomolu novi holivudski superpar.

Slavni pjevač i prekrasni model iza sebe imaju velik broj veza, ali trenutno su oboje sami. Uvijek neodoljivi Kravitz iz braka s glumicom Lisom Bonet ima kćer Zoe. Par se rastao 1993., a on je nakon toga neko vrijeme bio u vezi s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Početkom 2000-ih bio je i zaručen za Adrianu Limu.

Campbell se nikada nije udavala. Krajem 1980-ih bila je u vezi s boksačem Mikeom Tysonom, a početkom 1990-ih s glumcem Robertom De Nirom. Prvi put se zaručila za basista grupe U2, Adama Claytona, a drugi put za talijanskom biznismena Flavija Briatorea. U vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom bila je pet godina, a par je prekinuo 2013.