Prava sitnica

16 TISUĆA KUNA za biografiju! Možda se malo precijenila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se povukla sa modnih pista, i dalje je vrlo aktivna i sveprisutna.

Jedna od najljepših žena na svijetu i definitivno najbolja afroamerička manekenka svih vremena Naomi Campbell nakon 30 godina modne karijere povukla se sa modnih pista, ali to ne znači da se povukla i iz svijeta mode, ona i dalje pozira za svoje prijatelje slavne dizajnere i vodi modne reality programe. Osim po ljepoti, Naomi je poznata i po vrlo teškoj naravi koja ju je nekoliko puta odvela i pred sud.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Nakon bogate karijere, lijepa pantera, odlučila je izdati i svoju biografiju. Teško da ju je sama napisala, ali definitivno ju je potpisala i odobrila. Kako bi proslavila izlazak knjige, organizirala je party na koji su bile pozvane samo najveće i najpoznatije face. Knjiga je napravljena u dva dijela, jedan govori o Naomi prije karijere i Naomi kao jednoj od najuspješnijih manekenki svih vremena.

Ako vas zanima što je radila, s kim se družila, zašto je hodala po sudovima... sve to možete doznati za samo 16 tisuća kuna koliko knjiga košta!!!

 

A photo posted by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

 

A photo posted by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene