'Grozno ponašanje'

Procurili mailovi u kojima ugledni ljudi 'pljuju' po DiCapriju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo nije prvi put da se predstavnica Sonyja našla u središtu hakerskog skandala u kojem se 'pljuvalo' po nekoj slavnoj osobi...

Ovog puta Daily Beast otkrio je mailove između predstavnice Sonyja, Amy Pascal, i producenta Marka Gordona. Njih dvoje je komentiralo odluku slavnog glumca Leonarda DiCaprija da će napustiti filmski projekt o suosnivaču Applea, Steveu Jobsu.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Ovo je najluđa FOTKA dana - srele se Angelina i njezina 'hejterica'

Gordon je upitao Pascal je li odustao zbog posla ili se jednostavno predomislio. Amy je odgovorila da se predomislio, a Gordon je komentirao da je to 'grozno ponašanje', na što je Amy odgovorila da je apsolutno dostojan prezira.

Ovo nije prvi put da je Pascal našla u središtu skandala u kojem se 'pljuvalo' po nekoj slavnoj osobi. Podsjetimo, u napadu na tvrtku Sony u javnost su procurile brojne informacije među kojima je i prepiska između producenta Scotta Rudina i predstavnice Sonyja Amy Pascal, u kojima je Rudin iznio prilično oštro mišljenje o glumici Angelini Jolie. 'Ona je netalentirano razmaženo derište. Misli da je nešto posebno, a zapravo je skroz obična, jedino što ima to je slava. Ne treba praviti od muhe slona', zaključio je Rudin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene