Pogled koji ubija

Ovo je najluđa FOTKA dana - srele se Angelina i njezina 'hejterica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je izgledao prvi susret Angeline Jolie i Amy Pascal nakon što je u hakiranim mejlovima Pascalova za Angelinu rekla da je netalentirano razmaženo derište.

Samo dva dana nakon štosu procurile privatne poruke u kojima se slavnu glumicu naziva  'netalentiranim i razmaženim derištem', Amy Pascal nabasala je upravo na Angelina Jolie. Njihov susret najbolje opisuje fotografija koja je snimljena u trenutku kada je Amy pokušala zagrliti slavnu glumicu, no Angie joj je pogledom dala do znanja što misli o tome.

Pogledaj i ovo showbuzz Sony incident Jolie je nazvala 'derištem', a sada se napokon i oglasila nakon hakiranja

Podsjetimo, u napadu na tvrtku Sony u javnost su procurile brojne informacije među kojima je i prepiska između producenta Scotta Rudina i predstavnice Sonyja Amy Pascal, u kojima je Rudin iznio prilično oštro mišljenje o glumici Angelini Jolie.

FOTO Krokodilske suze za Angie – Evo što je ona napravila!

E-mail prepiska između Rudina i Amy Pascal počela je u veljači ove godine.

'Moraš ušutkati Angie prije nego Davidu oteža cijeli posao s Jobsom', napisao je Rudin, a odnosi se na činjenicu da se Angelini nije svidjela ideja da Fincher režira biografski film o Steveu Jobsu, umjesto remakea filma 'Kleopatra' u kojem bi ona potom igrala glavnu ulogu, piše Mirror.
'Film o Kleopatri se neće snimati (što je zapravo loša vijesti za ego ove žene, troškovi filma su izvan moje kontrole). A ti pazi kako se meni obraćaš', napisao je Rudin, na što mu je Pascal oštro odgovorila da mu ne prijeti, piše US Weekly.

'Ona je netalentirano razmaženo derište. Misli da je nešto posebno, a zapravo je skroz obična, jedino što ima to je slava. Ne treba praviti od muhe slona', zaključio je Rudin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene