Opet je u bolnici

Domaća glumica treći put se bori s karcinomom, njezin sin otkrio je u kakvom je stanju: "Ne volim plakati preko medija, ali..."

Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) +0 Mirjana Majurec, Oliver Dragojević, Jurica Popović, Matija Vujica (FOTO: Pixell) Galerija

Mirjana Majurec trenutačno je bolnici jer joj se vratio karcinom koji je već dvaput pobijedila, a njezin sin Luka Vidović otkrio je u kakvom je stanju.

Glumica Mirjana Majurec (69) ponovno vodi bitku s karcinomom dojke, koji joj se vratio treći put.

Pogledaj i ovo Luka Vidović jedva čekamo Hrvatski mađioničar nastupao je u najpopularnijem američkom showu "Monday Night Magic", a uskoro će uveseljavati i nas!

O svojem zdravstvenom stanju sama se nije oglašavala, a sada ga je otkrio njezin sin, poznati mađioničar Luka Vidović, kojeg je dobila u braku s pokojnim glumcem Ivicom Vidovićem.

"Majka je trenutačno jako loše, bolesna je. Nažalost, u bolnici je sada, na Rebru, ima treći ili četvrti stadij, opet joj se vratio. Zbog mjera je, nažalost, ne smijem ni vidjeti. Ne volim plakati preko medija, ali ona je veliki borac, dvaput ga je pobijedila, pa će i treći. Poznavajući nju, ona je ratnica, pa će sve biti u redu", kazao je Luka za Večernji list.

Mirjani je karcinom prvi put dijagnosticiran prije 11 godina, a o svojoj hrabroj borbi prije se često oglašavala na društvenim mrežama.

Iza nje je danas bogata kazališna, televizijska i filmska karijera, koja traje više od 30 godina. Neke od najzapaženijih uloga ostvarila je u filmovima "Izbavitelj", "Kad mrtvi zapjevaju", "Ispod crte", "Kapelski kresovi", "U registraturi", ali i brojnim drugima.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene