Iva Alilović ljuta je zbog glasina da je ljepotu pojačala silikonima.

Galerija


Iva Alilović stigla je u središte medijske pozornosti nakon što je počelo Europsko rukometno prvenstveno. Naime, supruzi rukomentnog vratara Mirka Alilovića zasmetali su neki komentari o njezinu fizičkom izgledu. Iva plijeni pozornost svojim bujnim oblinama, a neki tvrde da ih je dobila posjetom estetskom kirurgu. Stoga je objavila status na Facebooku u kojem se osvrće na glasine.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati'' Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Zbog komplikacija ranije završila u bolnici: Iva Alilović rodila dječaka, Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju

"Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i što živite u neznanju da li sam prirodna ili plastična, to su stvarno pitanja od velike životne važnosti, blago vama na težini vaših problema. Hvala vam na svoj pažnji koju ste mi poklonili i napravili od mene zvijezdu. Godi mi vaša ljubomora, vaša zločestoća, maloumnost i primitizivam, mnogo ste smiješni i što da vam za kraj kažem? Ja, Iva Alilović vam od srca želim svu sreću u ovom životu, jer da ste sretni i voljeni, da ima svoj život ne bi ovoliko propisali zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajte i o mome životu", napisala je seksi Iva na Facebooku.

Dodala je kasnije i da je, ako je silikone i stavljala, stavila za svoj novac. Inače, Ivu Alilović medijska pozornost baš i ne zanima, pa se poprilično drži po strani, ne pohodi javna događanja, a rijetko se može vidjeti i u centru grada. Stoga i ne čudi što je na jednoj fotografiji koju je objavila napisala: "Da hoću da me slikaju šetala bi po špici. Ne patim ja od toga." Da podsjetimo, Iva i Mirko u braku su od 2011. godine, a tijekom braka dobili su i dva sina.

Iva Alilović (Foto: Facebook)
Iva Alilović (Foto: Facebook) Foto: Facebook