Beyonce se s četiri osvojena Grammyja upisala u povijest kao glazbenica s najviše osvojenih zlatnih gramofona u povijesti, a Taylor Swift postala je prva žena koja je osvojila tri Grammyja za najbolji album godine.

Galerija


Ovogodišnja dodjela prestižnih glazbenih nagrada Grammy održana je u posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa. Hibridni spektakl koji je emitirao CBS sklopljen je od ranije snimljenih izvedbi i javljanja uživo, ali bez uobičajene publike tisuća glazbenika i djelatnika glazbene industrije.

Vezani članci Beyonce Pad Beyonce koji su svi čekali: Morate vidjeti urnebesni video našeg voditelja koji je on bez problema objavio na Instagramu! Slika nije dostupna GOVORIO ČETIRI MINUTE Spomenuo i bivšu, a reakcija njegove Kim je hit!

Najveća dobitnica večeri bila je Beyonce, koja je privukla golemu pažnju i svojom haljinom za dodjelu. Pjevačica se upisala u povijest kao glazbenica s najviše osvojenih Grammyja u povijesti, njih čak 28, a ove ih je godine dobila četiri - za najbolju R&B izvedbu za "Black Parade", najbolju rap-pjesmu i rap-izvedbu za duet s Megan Three Stallion "Savage" i najbolju snimku "Brown Skin Girl" koju je podijelila sa svojom devetogodišnjom kćeri Blue Ivy.

"Počašćena sam i jako uzbuđena", poručila je Beyonce s pozornice dok je prihvaćala nagradu. "Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, ovo je tako čarobna večer", komentirala je svoj povijesni uspjeh.

Od ostalih dobitnika Grammyja istaknula se i Taylor Swift, koja je treći put osvojila zlatni gramofon za album godine, te je postala prva žena u povijesti kojoj je to uspjelo.

Veliko iznenađenje večeri je bila glazbenica H.E.R., koja je osvojila Grammyja za pjesmu godine "I Can't Breathe".

Billie Eilish, koja je dominirala lanjskim Grammyjima, ove je godine osvojila nagrade za svoju temu iz najnovijeg filma iz sage o Jamesu Bondu "No Time to Die".

Kanye West dobio je Grammyja za svoj gospel-album "Jesus is King.

Megan Thee Stallion nagrađena je Grammyjam za najbolju novu glazbenicu, Dua Lipa za najbolji pop-album, a Lady Gaga i Ariana Grande za najbolji pop-duet.

Dobitnike je odabralo oko 11 tisuća članova Recording Academy. Na trosatnom spektaklu nastupili su Taylor Swift, korejski pop-bend BTS, zatim Megan Thee Stallion, Eilish, Harry Styles, latino zvijezda Bad Bunny i country-pjevačica Mickey Guyton.

Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

Pogledajte kako je Nives Celzijus izgledala u vremenima kada je bila u braku, a i danas je s bivšim mužem super frendica