Ima toga i kod nas

Ove svađe obilježile su estradu! Neke su čak završile na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke od ovih svađa ostale su zabilježene kao najveće na estradi. O nekima se šuška, a neke su itekako otvorene. Došlo je i do suda.

Na estradi ima svega. Divnih prijateljstava, ljudi, ljubavi. Ali, ima i onih manje lijepih stvari. Kao i u životu, i na estradi se ljudi znaju posvađati. Zbog izloženosti javnosti, za te svađe, nažalost, znaju svi. Donosimo vam neke od onih bez kojih nijedna subotnja kava nije prolazila. Ovo su celebrity svađe epskih razmjera.

Vlatka Pokos i Snježana Mehun

Pogledaj i ovo showbuzz O čemu se pričalo Evo što ste propustili: Tko ima novu pjesmu, a tko novi spot?

Nekad su bile nerazdvojne, no onda je veliko prijateljstvo završilo na sudu. Snježana Mehun tužila je Vlatku Pokos zbog kleveta u knjizi 'Život u raju'. Na kraju je Mehun odlučila povući tužbu i završiti priču sa Vlatkom. Vlatka je, podsjetimo, u knjizi tvrdila da je Snježana bogata jer je bila u vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom. Vlatka i Snježana postale su jako bliske kada je poduzetnica Vlatku primila u svoj dom nakon Vlatkinog razvoda od Josipa Radeljaka.

Severina i Jelena Rozga

Urbana legenda ili istina? Svi se to pitamo kad su u pitanju kraljica estrade Severina i njezina mlađa sugrađanka Jelena Rozga. Obje su u pohodu na titulu najbolje, a nekad su se međusobno podržavale. Više nema podržavanja, a mediji primjećuju već godinama da jedna o drugoj nerado pričaju. Priča se kako njihov animozitet proizlazi iz činjenice da obje pretendiraju na spomenutu, famoznu titulu 'kraljice estrade'.

Nina Badrić i Danijela Dvornik

Nina je bila velika prijateljica pokojnog Dina Dvornika, a time i je bila povezana i sa njegovom obitelji. No, očito je negdje puklo. Nakon što je nedavno Nina snimila spot sa sestrama Husar, a kojim su cure pokušale odvratiti žene od pobačaja, Danijela Dvornik oglasila se oštrim statusom na Facebooku. 'Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota! Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to… Licemjerstvo do bola!", napisala je na Facebooku Danijela. Nina je izjavila da poštuje svačije mišljenje, i pozvala sve na ljubav i toleranciju.

Nikolina Pišek i Josipa Pavičić

Nikad se nisu osvrnule na svoj animozitet, a danas on više vjerojatno i ne postoji. No, dugo se šuškalo da se Nikolina i Josipa baš i ne simpatiziraju. Obje su bile sa Markom Cigojem, a s njim su dobile i djecu. I dok se klinci slažu sjajno, s majkama navodno i nije uvijek bilo tako. Danas je Nikolina sretna sa Vidojem Ristovićem, a Josipa Pavičić napustila je Cigoja te je danas sretna u braku sa Nicom Bernardinijem.

Dara Bubamara i Jelena Karleuša

Susjedne dame puno lakše iskazuju neprijateljske osjećaje. Dara i Jelena se zaista ne podnose, a uvijek su otvoreno o tome govorile. Svojedobno je Dara Jelenu nazvala divokozom, a onda je Karleuša nju propisno 'oprala' putem Facebooka. 'Ti mukice pjevaš po gradskim kafanama, i raznoraznim birtijama za smiješne pare pred 50 ljudi'. Nije to bilo sve, pa je Karleuša Dari poručila i da ima noge pseće dužine, ali i ružno lice. Prilično oštro. I nije stalo do danas. Dara i Jelena se jednostavno ne podnose.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene