Pjesma protiv pobačaja

NAPOKON PROGOVORILA Nina Badrić se osvrnula na status Danijele Dvornik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić progovorila je o pjesmi 'Želim živjeti' koja se zalaže za život svakog začetog djeteta, nakon što su u javnosti krenule lavine komentara. Izjavu je Nina dala srbijanskim medijima, a osvrnula se i na komentar Danijele Dvornik.

Posljednjih dana podiglo se puno prašine oko spota koji se zalaže za život svakog začetog djeteta. Nina Badrić jedna je od glavnih akterica priče, a sve je poprimilo skandalozan kontekst ono trena kada se oko svega oglasila Danijela Dvornik.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Nina je boravila u Beogradu gdje su se novinari također osvrnuli na estradni rat u Hrvatskoj. 'To je teška tema i mislim da nije ni vrijeme ni mjesto o njoj govoriti. Ono što želim reći je da nikad u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, uvijek ću dići palac gore za ljubav', kazala je Nina.

Nina je prokomentirala i status supruge pokojnog Dina Dvornika. 'Mislim da dovoljno govori to što je Danijela izbrisala svoj status na Facebooku, i već je samim time napravila štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje', kazala je Nina za PRVU TV te nadodala kako u životu pazi tko joj plješće.

'Želim živjeti' - pjesma koja je izazvala lavinu reakcija u javnosti

Podsjetimo, Alan Hržica, sestre Husar, Shorty i Nina Badrić snimili su spot za singl 'Želim živjeti' kojim se nastoji odvratiti žene od pobačaja. Krenuli su se oglašavati protivnici tog poteza. 'To je pjesma koja ima zadatak ohrabriti ljude. Radi se o dobronamjernoj pjesmi kojom želimo ohrabriti mlade žene koje su u dvojbi roditi ili ne', kazala je tada Marija Husar.

Zalažu se za život svakog djeteta. Pjesmu su darovali inicijativi '40 dana za život', koja nastoji odvratiti žene od pobačaja. 'Nikoga ne osuđujemo niti se vezujemo za politiku niti nekakve udruge. To je osjetljiva i bolna tema, a ženama koje su imale abortus to je velika rana. Ako jednu osobu potaknemo da ne napravi abortus, naša je misija uspjela. Ako se osvrnemo i na pitanje nataliteta u našoj zemlji, onda je i to dodatni motiv', kaže Marija koja se s kolegama uključila u ovu priču.

Što je sve Nina Badrić rekla na ovu temu pogledajte u priloženom videu:
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene