Zanimljive informacije

Od imena, do titule i prve fotografije: Sve što trebate znati o prvom djetetu Meghan Markle i princa Harryja

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry postali su sretni roditelji dječaka, a evo što sve trebate znati o novoj kraljevskoj bebi.

Nakon nekoliko tjedana, napeto iščekivanje je završeno - vojvotkinja Meghan Markle i prince Harry postali su roditelji malenog dječaka. Meghan je rodila rano ujutro u ponedjeljak, a porođaju je nazočio i sam Harry.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Par neće pozirati novinarima za svoju prvu obiteljsku fotografiju, čime će prekršiti kraljevsku tradiciju, a na to će se odlučiti tek nakon što dolazak svog djeteta na svijet proslave u privatnosti svog doma.

A evo svih važnih stvari koje trebate znati o novoj kraljevskoj bebi.

Spol djeteta

Meghan je inzistirala na tome da ne sazna informaciju hoće li roditi djevojčicu ili dječaka. Željela je da to bude iznenađenje.

Vijest o rođenju

Kako su najavljivali, vijest o rođenju Meghan i Harry objavili su kada su se osjećali spremnima za to. Nekoliko su puta izjavili kako će novost podijeliti tek nakon što je proslave u krugu obitelji. Vijest je u skladu s očekivanjem objavljena i na njihovom službenom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Dječak je", pisalo je kratko uz objavu.

Mjesto rođenja

Mjesto rođenja svog prvog djeteta, Meghan i Harry krili su do posljednjeg trenutka. No, potvrdila su se ona najglasnije šuškanja,  a to su da će Meghan roditi kod kuće u Frogmore Cottageu, umjesto u bolnici.

Red za kraljevsko prijestolje

Sin vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja trenutno je sedmi u redu za kraljevsko prijestolje.

Povezanost s kraljicom Elizabetom

Dijete je osmo praunuče kraljice Elizabete i vojvode od Edinburga.

Ime

Posljednje informacije iz kladionica predviđala su sljedeća muška imena - Arthur, James, Philip i Albert.

Titula

Dječak zasad neće dobiti titulu princa. Moguće je da će biti znan kao grof od Dumbartona jer je prvom sinu vojvode dopušteno korisiti jednu od njegovih titula. Princ Harry je titulu grofa dobio na dan svog vjenčanja, a dodijelila mu ju je kraljica Elizabeta. U daljoj budućnosti, maleni će naslijediti očevu titulu vojvode. No postoji mogućnost i da mu kraljica Elizabeta sama dodijeli titulu princa.

Tko će ga čuvati?

Kruže glasine kako će Meghan isprva pomagati majka Doria Ragland, a nakon nekog vremena vjerojatno će unajmiti dadilju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja nakon što je postao otac, raznježit će vas izjava o Meghan i sinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene