Finale sedme sezone Supertalenta bilo je jako uzbudljivo, kako na pozornici, tako i u backstageu iz kojeg nam se javljala naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom".

Galerija


U finalnoj epizodi sedme sezone Supertalenta vidjeli smo 12 točaka, a njihovi izvođači borili su se za nagradu od 200 tisuća kuna.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato, Mario Valentić Samo su najhrabriji prihvatili ovaj izazov! Pogledajte tko je rasturio, a kome je ovo ipak bilo previše! Lu Jakelić Transformacija o kojoj se priča: Pogledajte kako je nastala maska ispod koje se izgubila naša pjevačica!

Svi su se oni svojim talentima istaknuli u masi te dogurali do samog kraja, no na tronu je bilo mjesta samo za jednog, a to je ovoga puta bila skupina Transform Crew.

I dok su svi kandidati bili jako nervozni pred svoj finalni nastup, a zatim i tijekom proglašenja pobjednika, u backstageu su se neki ipak potrudili da ta napetost malo popusti.

Među najveselijima su svakako bili Hayford Okine i Stevie Starr, a Hayford je čak izveo točku uz pomoć 77 kilograma teškog Steviejevog menadžera kojeg je držao u - zubima!

Što se još sve događalo u backstageu posljednje klape sedme sezone, pogledajte u epizodi emisije "Backstage s Miom" by Mia Kovačić

Bivši zaručnik potvrdio zlu ćud nasilne voditeljice: "Istina uvijek izađe na vidjelo"