Nadia Cvitanović s obožavateljima je podijelila najdražu fotografiju sa seta serije "Na granici".

Galerija


Splitska glumica Nadia Cvitanović, koju ovih dana ponovno gledamo u ulozi Petre Masle u hit-seriji "Na granici", otkrila je obožavateljima na Instagramu koja joj je fotografija sa snimanja najdraža

"Najdraža slika 'Na granici' svih vremena", napisala je Nadia uz fotografiju na kojoj pozira s kolegama iz serije Žarkom Radićem, Barbarom Nolom i Asimom Ugljenom.

Fotografija se svidjela i njezinim obožavateljima, koji ne mogu prestati hvaliti seriju i likove.

"Najjači ste", "Donijeli ste nam toliko smijeha, nadamo se i trećoj sezoni", "Najbolji na svijetu", "Predobra je ova slika", "Graničari", samo su neki od komentara.

Nadia je, baš kao i njezini obožavatelji, jedva dočekala emitiranje druge sezone, koja se počela prikazivati početkom mjeseca, i nije krila zadovoljstvo zbog postignutog uspjeha.

"Meni se svidio scenarij i lik, ali kada sam upoznala ostale glumice i glumce, osjetila sam da bismo mogli napraviti dobar posao. O tome kako će seriju publika primiti nisam razmišljala sve dok nije počelo emitiranje. Zapravo, kad smo radili, nikad nismo razmišljali o tome hoće li se to publici svidjeti ili ne. Vjerojatno je i to jedan od razloga zbog kojeg se postigao takav uspjeh", rekla nam je Nadia.