Otkrivena velika tajna?

Jedan detalj na darivanju djeteta otkrio stiže li u travnju u kraljevsku obitelj princ ili princeza

Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 Profimedia.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Na proslavi Meghan Markle održanoj u čast njezina djeteta prevladavala je ružičasta boja pa su krenula šuškanja kako će roditi djevojčicu.

Iako je britanska vojvotkinja Meghan Markle izjavila da će spol njezina djeteta, koje na svijet treba doći u travnju, biti iznenađenje za sve, sudeći po dekoracijama na zabavi održanoj bebi u čast i boji poklona, moguće je da ona i princ Harry očekuju djevojčicu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Proslava je održana u New Yorku u jednom od najekskluzivnijih i najskupljih američkih hotela u kojem cijena samo jednog noćenja iznosi 75 tisuća dolara.

Dekoracije za zabavu su u hotel dostavljene dan prije, a većina ih je bila ružičaste boje, od desetaka cvjetova ruža do slatkiša.

Osim na dekoracijama, nježne su boje prevladavale i na poklonima koje su donosile Meghanine prijateljice, kao i njihove modne kombinacije.

Nakon zabave koja ju je koštala vrtoglavih 430 tisuća funti, Meghan se vratila u London privatnim letom sa svim darovima za nerođeno dijete, između ostalog drvetom mandarine, biciklom i kolijevkom.

Daily Mail prenosi kako su troškove njenog povratka u London platili George i Amal Clooney.

Na zabavi su bile najbliže Meghanine prijateljice, ali ne i njena majka Doria Ragland koja je  za vrijeme darivanja bila kod kuće u Los Angelesu. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i djevojka Maja (Foto: Facebook) Mladen Grdović i Ivan Pernar (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +2 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kylie Jenner, Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene