Na proslavi Meghan Markle održanoj u čast njezina djeteta prevladavala je ružičasta boja pa su krenula šuškanja kako će roditi djevojčicu.

Galerija


Iako je britanska vojvotkinja Meghan Markle izjavila da će spol njezina djeteta, koje na svijet treba doći u travnju, biti iznenađenje za sve, sudeći po dekoracijama na zabavi održanoj bebi u čast i boji poklona, moguće je da ona i princ Harry očekuju djevojčicu, piše Daily Mail.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Najnježnija kraljevska pusa: Objavljena dosad neviđena snimka mame Meghan i malenog Archieja Miranda Kerr (Foto: Instagram) Daleko od očiju javnosti: Bivša anđelica Victoria's Secreta u tajnosti rodila treće dijete

Proslava je održana u New Yorku u jednom od najekskluzivnijih i najskupljih američkih hotela u kojem cijena samo jednog noćenja iznosi 75 tisuća dolara.

Dekoracije za zabavu su u hotel dostavljene dan prije, a većina ih je bila ružičaste boje, od desetaka cvjetova ruža do slatkiša.

Osim na dekoracijama, nježne su boje prevladavale i na poklonima koje su donosile Meghanine prijateljice, kao i njihove modne kombinacije.

Nakon zabave koja ju je koštala vrtoglavih 430 tisuća funti, Meghan se vratila u London privatnim letom sa svim darovima za nerođeno dijete, između ostalog drvetom mandarine, biciklom i kolijevkom.

Daily Mail prenosi kako su troškove njenog povratka u London platili George i Amal Clooney.

Na zabavi su bile najbliže Meghanine prijateljice, ali ne i njena majka Doria Ragland koja je  za vrijeme darivanja bila kod kuće u Los Angelesu. 

Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće