Dok je Meghan Markle stigla u New York na druženje koje joj organiziraju prijateljice, njezina majka šeće psa u Los Angelesu.

Galerija


Majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland, snimljena je u šetnji sa svojim psom na ulicama Los Angelesa dok se njezina kći priprema za darivanje nerođenog djeteta koje joj prijateljice organiziraju u New Yorku.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Harry se vraća kući: Odbjegli kraljevski par ponovo će se ujediniti s ostatkom obitelji zbog posebnog događaja Meghan Markle i princ Harry Konačno našli dom Meghan i princ Harry: Kupili vilu za 14,7 milijuna dolara i još su uštedjeli, a okruženi su zvijezdama

Fotografije su snimljene nakon što je Meghan, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, stigla u New York kako bi se susrela s najboljim prijateljicama koje za nju organiziraju to slatko događanje.

Nije poznato zašto Doria, koja je kao jedina članica Meghanine obitelji prisustvovala kraljevskom vjenčanju prošle godine, nije u New Yorku uz svoju kćer u tako važnom trenutku.

Meghan je u New Yorku viđena s trudničkim trbuščićem ispred jednog hotela, gdje ju je posjetila kolegica i glumica iz serije "Suits" Abigail Spencer, nakon čega su se zajedno otputile u nekoliko ulica udaljeni muzej The Met Breuer.

Meghan bi se u New Yorku trebala zadržati pet dana. Kraljevska palača nije otkrila detalje puta, samo su potvrdili da je plaćen o njezinu vlastitom trošku.

Glavno događanje iliti darivanje djeteta zbog kojeg je Meghan stigla u New York trebali bi biti održano u društvu 15 najbližih prijateljica, a organizira ga modna dizajnerica Jessica Mulroney.

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice?

Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno