Izbjegava medije

Dok Meghan s prijateljicama slavi skoro rođenje prvog djeteta, njezinu majku paparazzi snimili samu u šetnji

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Dok je Meghan Markle stigla u New York na druženje koje joj organiziraju prijateljice, njezina majka šeće psa u Los Angelesu.

Majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland, snimljena je u šetnji sa svojim psom na ulicama Los Angelesa dok se njezina kći priprema za darivanje nerođenog djeteta koje joj prijateljice organiziraju u New Yorku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Doria Ragland Kakva žena! Majka Meghan Markle izvela je za nju neobičan potez, njezina uloga u kćerinu životu potpuno je drugačija od onog što se misli?

Fotografije su snimljene nakon što je Meghan, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, stigla u New York kako bi se susrela s najboljim prijateljicama koje za nju organiziraju to slatko događanje.

Nije poznato zašto Doria, koja je kao jedina članica Meghanine obitelji prisustvovala kraljevskom vjenčanju prošle godine, nije u New Yorku uz svoju kćer u tako važnom trenutku.

Meghan je u New Yorku viđena s trudničkim trbuščićem ispred jednog hotela, gdje ju je posjetila kolegica i glumica iz serije "Suits" Abigail Spencer, nakon čega su se zajedno otputile u nekoliko ulica udaljeni muzej The Met Breuer.

Meghan bi se u New Yorku trebala zadržati pet dana. Kraljevska palača nije otkrila detalje puta, samo su potvrdili da je plaćen o njezinu vlastitom trošku.

Glavno događanje iliti darivanje djeteta zbog kojeg je Meghan stigla u New York trebali bi biti održano u društvu 15 najbližih prijateljica, a organizira ga modna dizajnerica Jessica Mulroney.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +14 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) +3 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) +4 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Celebrity Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene