Dok je Meghan Markle stigla u New York na druženje koje joj organiziraju prijateljice, njezina majka šeće psa u Los Angelesu.

Galerija


Majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland, snimljena je u šetnji sa svojim psom na ulicama Los Angelesa dok se njezina kći priprema za darivanje nerođenog djeteta koje joj prijateljice organiziraju u New Yorku.

Vezani članci Meghan Markle Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate? Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Fotografije su snimljene nakon što je Meghan, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, stigla u New York kako bi se susrela s najboljim prijateljicama koje za nju organiziraju to slatko događanje.

Nije poznato zašto Doria, koja je kao jedina članica Meghanine obitelji prisustvovala kraljevskom vjenčanju prošle godine, nije u New Yorku uz svoju kćer u tako važnom trenutku.

Meghan je u New Yorku viđena s trudničkim trbuščićem ispred jednog hotela, gdje ju je posjetila kolegica i glumica iz serije "Suits" Abigail Spencer, nakon čega su se zajedno otputile u nekoliko ulica udaljeni muzej The Met Breuer.

Meghan bi se u New Yorku trebala zadržati pet dana. Kraljevska palača nije otkrila detalje puta, samo su potvrdili da je plaćen o njezinu vlastitom trošku.

Glavno događanje iliti darivanje djeteta zbog kojeg je Meghan stigla u New York trebali bi biti održano u društvu 15 najbližih prijateljica, a organizira ga modna dizajnerica Jessica Mulroney.

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice?

Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno